Daffy Duck
Üstün
Oyunda frikik kullanırken ekran kendi kendine sola gidiyor. Dualshock 4 ile oynuyorum.
Evet hocam ben farklı bir şekilde çözdüm sorunu. DS4Windows diye bir program var ve sanırım benim DS4 gamepadi PES 2017 tam olarak tanımadı, ben de anlamadım bu durumu ama bu programı indirip kolu programa tanımladıktan sonra program içerisinden birkaç ayar yaptım ve düzeldi. Yaptığım ayarlar da R2 ve L2 tuşlarının yerlerini değiştirdim. Arkadaşın anlattığı gibi de yapılabilir tabii. Bu benim bahsettiğim program gamepadi bir Xbox kontrolcüsüymüş gibi gösteriyor.
Kolun kendisinde mi o sorun yoksa oyun içi mi? Nasıl düzeltebilirim?
Kolun kendisinde mi o sorun yoksa oyun içi mi? Nasıl düzeltebilirim?
Kolun kendisindedir büyük ihtimalle. Hardware Tester bu siteden hiçbir şey yapmadan bir bakar mısınız kendi kendine mi sola gidiyor diye?
Eki Görüntüle 66182
Hiçbir şeye dokunmadan bu şekilde.
Hocam hiç anlamadığım için görselini paylaşıyorum.Oyunun ayarlarında başka bir tuşa atanmış olabilir kontrol edebilir misiniz?
Hocam hiç anlamadığım için görselini paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 66183
Olmuyor hocam sağ taraftan da tuşlara tıkladığımda örneğin y dönmesi tuşuna tıkladığımda bşir anda kayboluyor. Birde L2 tuşuna basınca sağ joystick sağa R2 tuşuna basınca sağ joystick aşağı gidiyor. Sanırım sorun burada. Sağ joystciğin aşağı gitmemesi lazım sağa gitmesi lazım R2 basıldığındaO sarı oklara gelip sol tıklayın ve teker teker analogdan atayın. Sağ taraftan da yapabilirsiniz. Örneğin "y dönmesi -" yazan kısma tıklayıp sağ analoğu ileri ittireceksiniz.
Olmuyor hocam sağ taraftan da tuşlara tıkladığımda örneğin y dönmesi tuşuna tıkladığımda bşir anda kayboluyor. Bir de L2 tuşuna basınca sağ joystick sağa R2 tuşuna basınca sağ joystick aşağı gidiyor. Sanırım sorun burada. Sağ joystciğin aşağı gitmemesi lazım sağa gitmesi lazım R2 basıldığında.