Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi?
Evet hocam ben farklı bir şekilde çözdüm sorunu. DS4Windows diye bir program var ve sanırım benim DS4 gamepadi PES 2017 tam olarak tanımadı, ben de anlamadım bu durumu ama bu programı indirip kolu programa tanımladıktan sonra program içerisinden birkaç ayar yaptım ve düzeldi. Yaptığım ayarlar da R2 ve L2 tuşlarının yerlerini değiştirdim. Arkadaşın anlattığı gibi de yapılabilir tabii. Bu benim bahsettiğim program gamepadi bir Xbox kontrolcüsüymüş gibi gösteriyor.
Kolun kendisindedir büyük ihtimalle. Hardware Tester bu siteden hiçbir şey yapmadan bir bakar mısınız kendi kendine mi sola gidiyor diye?
1721135734525.webp

Hiçbir şeye dokunmadan bu şekilde.

O sarı oklara gelip sol tıklayın ve teker teker analogdan atayın. Sağ taraftan da yapabilirsiniz. Örneğin "y dönmesi -" yazan kısma tıklayıp sağ analoğu ileri ittireceksiniz.
Olmuyor hocam sağ taraftan da tuşlara tıkladığımda örneğin y dönmesi tuşuna tıkladığımda bşir anda kayboluyor. Birde L2 tuşuna basınca sağ joystick sağa R2 tuşuna basınca sağ joystick aşağı gidiyor. Sanırım sorun burada. Sağ joystciğin aşağı gitmemesi lazım sağa gitmesi lazım R2 basıldığında

Olmuyor hocam sağ taraftan da tuşlara tıkladığımda örneğin y dönmesi tuşuna tıkladığımda bşir anda kayboluyor. Bir de L2 tuşuna basınca sağ joystick sağa R2 tuşuna basınca sağ joystick aşağı gidiyor. Sanırım sorun burada. Sağ joystciğin aşağı gitmemesi lazım sağa gitmesi lazım R2 basıldığında.

Varsayılan ayarlara dön tuşuna tıklayıp dener misiniz? Eğer hala sorun varsa sorun kontrolcüde demektir çünkü ayarlarda herhangi bir sıkıntı yok.