Peugeot 408 GT ön koltuklarda masaj açınca fazla ses çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 373
  • Etiketler Etiketler
    peugeot ses

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar, aldığımızdan beridir bu sorun aslında var ve araç sıfır olarak alındı. GT modelinde biliyorsunuzdur ki ön koltuklarda masaj özelliği var ve bu özelliği açınca biraz fazla ses çıkarıyor. Giysi ütülerken giysiye fazla ütü tuttuktan sonra bir anda çekince çıkan sesle aynı ses. Normal midir? Ayrıca masaj özelliği eğer işlevini yitirip bozulursa maliyeti ne kadar oluyor bilen var mı?

Son düzenleme:
Bizim araçta da masaj sesi yok. Servise baktırın isterseniz, garantisi vardır zaten.

Bizim araçta da masaj sesi yok. Servise baktırın isterseniz, garantisi vardır zaten.
Bilmediğimden soruyorum da bu arabalardaki garanti olayı nasıl işliyor? Örneğin garantiden koltuğu yaptırsak direkt garanti gidiyor mu?

Bilmediğimden soruyorum da bu arabalardaki garanti olayı nasıl işliyor? Örneğin garantiden koltuğu yaptırsak direkt garanti gidiyor mu?
Öyle şey mi olur? Garantisi bozulmaz. Eğer sanayide bir tamir veya vida değiştirmeli işlemler, sök tak gibi işlemler olmadıysa garantin bozulmaz. Zaten böyle bir durumda bile masaj fonksiyonunu tamir etmezler. Daha fazla bilgi için bayiyle görüşün bence.

Buradaki şartları karşıladığı sürece, garanti içindeki araçta çıkabilecek herhangi bir arıza için tamir yada periyodik bakıma sizden ücret alınmaz. Garanti bittikten sonra sizden ücret kesilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…