Merhaba. Birkaç hafta önce aracımın bardaklığında bulunan su ani fren yapmamdan ötürü USB-C portuna döküldü. Biraz fazla döküldü ve temizledim ilk başlarda sorunsuz çalışıyordu ama son günlerde hiç çalışmıyor ne şarj ediyor ne de car Play'e bağlanabiliyorum. Kendim bu sorunu nasıl çözebilirim bir fikri olan var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?2023 model için stok kodu 98313506VV olarak geçiyor. Sizin modele uygun USB-C port bileşeninin stok kodunu aratıp bulun, alınca değiştirirsiniz.
Araç yeniyse üçe beşe bakmadan serviste değiştirmenizi tavsiye ederim.
O bölge tümleşik bir bölge o araçta. Çizilme ve zedeleme ihtimaliniz var sökerken. Deneyiminiz yoksa tabii. Psa genelde sert plastik kullanıyor, sert plastik kolay çiziliyor ve zedeleniyor malesef.
Eğer kendin alacaksan parçayı aracın ruhsatı ile birlikte alman en doğrusu şase numarasıyla. Orjinal al, yan sanayi alma eğer özel serviste halledeceksen.
Garanti devam ediyor mu? Eğer devam ediyorsa, yetkili serviste değiştirmeni öneririm.
Eğer kendin alacaksan parçayı aracın ruhsatı ile birlikte alman en doğrusu şase numarasıyla. Orjinal al, yan sanayi alma eğer özel serviste halledeceksen.
Garanti devam ediyor mu? Eğer devam ediyorsa, yetkili serviste değiştirmeni öneririm.
2023 model için stok kodu 98313506VV olarak geçiyor. Sizin modele uygun USB-C port bileşeninin stok kodunu aratıp bulun, alınca değiştirirsiniz.
Teşekkürler. Aracım da 2023 modeldi tam isabet olmuş.
Aracı ikinci el aldım. Yeni sayılır muhtemelen zarar vermemek adına serviste değiştirmeyi düşünüyorum.Araç yeniyse üçe beşe bakmadan serviste değiştirmenizi tavsiye ederim.
Araçta bir zarar oluşmaması için muhtemelen servis fiyatını alıp orada değiştirteceğim. Teşekkür ederim.O bölge tümleşik bir bölge o araçta. Çizilme ve zedeleme ihtimaliniz var sökerken. Deneyiminiz yoksa tabii. Psa genelde sert plastik kullanıyor, sert plastik kolay çiziliyor ve zedeleniyor malesef.
Son düzenleme:
Eğer garantisi bitse bile aracın yetkili serviste bakım yaptırmaya devam ediyorsanız, iyi niyet garantiniz devam ediyor.
İyi niyet garantisiyle güzel indirimler olabiliyor yetkili serviste. En azından kafanız rahat olur, sorun çıksa bile garantili olacaktır o parçalar. Aracınız yeni bir araç sonuçta.
Onuda unutmayın, indirim isteyin.
İyi niyet garantisiyle güzel indirimler olabiliyor yetkili serviste. En azından kafanız rahat olur, sorun çıksa bile garantili olacaktır o parçalar. Aracınız yeni bir araç sonuçta.
Onuda unutmayın, indirim isteyin.