Sessizlik için sıvı soğutmaya çok gerek yok hocam ya kasa içi hava akışını iyi ayarladiktan sonra.Standart kullanıcı için aslında kule tipi yeterli. Benim gibi soğutma ve özellikle dengeli sesle soğutmaya takıntılıysanız sıvı soğutma. Yeni bir soğutucum var ama henüz kurmaya vakit olmadı. 360 mm alın. Ayhan hocanın attığı f/p olarak rakipsiz.
Eki Görüntüle 270136
Eki Görüntüle 270137
Detaylar
Kim cevapladı?Sessizlik için sıvı soğutmaya çok gerek yok hocam ya kasa içi hava akışını iyi ayarladiktan sonra.
Sadece sessizlik değil hocam. Dolaylı olarak diğer bileşenler de ısınıyor.
Sadece sessizlik değil hocam. Dolaylı olarak diğer bileşenler de ısınıyor.
Doğru diyorsunuz. Overclock ile uğraşan insanlar için daha iyi olacaktır sıvı soğutma.
Benim gibi biraz daha casual insanlar için kule tipi yetiyor çoğunlukla.
Doğru diyorsunuz. Overclock ile uğraşan insanlar için daha iyi olacaktır sıvı soğutma.
Benim gibi biraz daha casual insanlar için kule tipi yetiyor çoğunlukla.
Sırf RAM bellekler ısınmasa hiç ihtiyacım yok aslında.
CRT_User 66
Üstün
Ramların çok ısınıyorsa geçilebilir, yoksa hiç gerek yok bence. Hava soğutma bu işlemci için fazlasıyla yeterli. Ben de 300-400 W'lik işlemciyi hava soğutma ile soğutuyorum ama bendeki hava soğutma ramların önünü kapatmıyor.
RAM'lerin çok ısınıyorsa geçilebilir, yoksa hiç gerek yok bence. Hava soğutma bu işlemci için fazlasıyla yeterli. Ben de 300-400W'lik işlemciyi hava soğutma ile soğutuyorum ama bendeki hava soğutma RAM'lerin önünü kapatmıyor.
Eki Görüntüle 270166
Hocam ben belleklerin bütün potansiyelini kullanmak istediğimden epey ısınıyor. Ayrıca üstü de kapandığından soğutucu değişikliği tek çare.
Atamyolundayız 14
Uzman
Standart kullanıcı için aslında kule tipi yeterli. Benim gibi soğutma ve özellikle dengeli sesle soğutmaya takıntılıysanız sıvı soğutma. Yeni bir soğutucum var ama henüz kurmaya vakit olmadı. 360 mm alın. Ayhan hocanın attığı F/P olarak rakipsiz.
Eki Görüntüle 270136
Eki Görüntüle 270137
Allah'lık bir sistem gibi duruyor, üflesem bozulacak gibi. O fan o kartı soğutuyor mu, hahaha.