Hocam elime metre alıp ölçtüm 5.4cm falan var. Hadi Patriot Viper Venom olmasa flare X5 Low profile olduğundan altta kalacak ama yok hocam patriota kesin çarpıyor.

Bunun sr versiyonu var hocam değer mi sizce?

Dene, sorun olmaz. Farklarına bak iyice kontrol et. Fanları, CFM ve statik ne durumda olduğu önemli. Kalınlık tek başına kriter değil. VRM fan diğerinde de olması lazım. SR olanını hiç incelemedim. Hep diğerini tavsiye ettik.

Dene, sorun olmaz. Farklarına bak iyice kontrol et. Fanları, CFM ve statik ne durumda olduğu önemli. Kalınlık tek başına kriter değil. VRM fan diğerinde de olması lazım. Sr olanını hiç incelemedim. Hep diğerini tavsiye ettik.

Sr testlerini görmedim ama yine de RAM bellekler için değişikliği yapacağım ama şimdilik bunu erteliyorum hocam. Onda da VRM fanı var sadece radyatör küçülüp non RGB fanlar takılmış.

@Ayhan Dönmez hocam bütçeyi 4K yaptığım takdirde beyaz olacak şekilde bir şey önerir misiniz yoksa sr versiyonu alıp geçeyim mi?

Son düzenleme:
Sr testlerini görmedim ama yine de RAM bellekler için değişikliği yapacağım ama şimdilik bunu erteliyorum hocam. Onda da VRM fanı var sadece radyatör küçülüp non RGB fanlar takılmış.

@Ayhan Dönmez hocam bütçeyi 4K yaptığım takdirde beyaz olacak şekilde bir şey önerir misiniz yoksa sr versiyonu alıp geçeyim mi?

Ben senin yerinde olsam Ocypus 360'lık halen daha 2K ise onu alırdım. Paran cebinde kalsın derim. @RapidLemming955 kullanıyor, memnundu.

@X99 alternatif önerebilir.

@Ayhan Dönmez hpcam bir şey fark ettim. Enermax hala iptal olmadı ve kasada direkt önden bakınca fan ile RAM sıfıra sıfır oturuyor gibi görünüyor. Fanın bitimi ile RAM bitimi arasında 1mm var.

Eğer takacak olursam ram üstüne garanti binecek ama kullanılamaz değil yinede sanırım.

17857738338639071846982314925127.webp

20260803_192857.webp

Son düzenleme: