1500 RPM sabit kullanman lazım, iş görür. 1-2 derece çok önemli değil, boruların önünden üflet. Reverse olmasın.

Hocam bu şekilde pek etki edeceğini sanmıyorum.
17859430174624580648381260626115.webp

Ediyor, az daha yanaştır pay varsa. Ben dibinden 2000 RPM üfletiyorum. Boşta 25-30, yükte 35-40 derece kışın. Yazın +5 ekle bunlara.

Bir tık sağa çevirsen daha iyi ama, çaprazdan üflesin. 1500 RPM sabitle.

Hocam 24 pin engel oluyor. Max bu kadar ama yine de faydası olduğu gerçek. İşin kötü tarafı CPU tarafında Phantom daha iyi iş çıkarıyordu sanki. Boşta AiO çok dalgalı ama yükte fena değil.

Son düzenleme:
Hocam 24 pin engel oluyor. Max bu kadar ama yine de faydası olduğu gerçek. İşin kötü tarafı CPU tarafında Phantom daha iyi iş çıkarıyordu sanki. Boşta AiO çok dalgalı ama yükte fena değil.

Pompa deviri ve VRM fanı %100 sabitle, fanlar için ayrıca yeniden eğri belirle. Fanla da alakası var, bu model başarılı ama fanları ortalama.

Bir de kasa içi havalandırma da önemli, intake fanların yetersizse radyatörü tepeye taktığın için daha az verim alırsın. Phantom'da o yüzden fark olmuş olabilir. Kule tipi boşta daha serin çalıştırmaya meyilli ekstra. Yükte AIO öne geçer, o da sıvı sıcaklığı sabitlenene dek.

Son düzenleme:
Pompa deviri ve VRM fanı %100 sabitle, fanlar için ayrıca yeniden eğri belirle. Fanla da alakası var, bu model başarılı ama fanları ortalama.

Bir de kasa içi havalandırma da önemli, intake fanların yetersizse radyatörü tepeye taktığın için daha az verim alırsın. Phantom'da o yüzden fark olmuş olabilir. Kule tipi boşta daha serin çalıştırmaya meyilli ekstra. Yükte AiO öne geçer, o da sıvı sıcaklığı sabitlenene dek.

Şu anda son durum bu hocam. CPU tarafı yükte dediğiniz gibi oldu. 7 giriş 4 çıkış.

20260805_203932.webp