Bütçe
20.000 TL

sabuncuk35

Uzman
Selamlar, bende birinci resimdeki ışıklar var ve bunları değiştirmek istiyorum. Yapay zekâya sorduğum zaman böyle bir ışıkla karşılaştım, bunlardan iki tane alsam... Oyunlarda ben senkronizasyon için kullanıyorum bu arada. Odamın tamamını aydınlatmadığı için ışıkları değiştirmek istiyorum. Sizce bu modeli mi almalıyım, yoksa bana önerdiğiniz başka bir model var mı? Bir de renkler daha canlı olsun, her rengi verebilsin. Çünkü benim kullandığım bu ışıklar, yani birinci resimdekiler odanın tamamını aydınlatamıyorlar, bir de oyunlardaki her rengi gösteremiyorlar.

Desktop Screenshot 2026.09.23 - 19.10.05.85.webp

Desktop Screenshot 2026.09.23 - 19.11.16.80.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Konudan bağımsız olarak, renk ayarlarıyla mı oynadınız? Kontrast, gamma vs. gibi ayarlar biraz fazla yüksek görünüyor. Siyahlar çok ezilmiş, detay kaybı da oldukça fazla.

Cok paran varsa bilemem ama Philips Hue'lar parasini asla ama asla hak etmiyor. Alternatif olarak Govee'nin urunlerine bakabilirsiniz. Yeelight da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konudan bağımsız olarak, renk ayarlarıyla mı oynadınız? Kontrast, gamma vs. gibi ayarlar biraz fazla yüksek görünüyor. Siyahlar çok ezilmiş, detay kaybı da oldukça fazla.
Bende HDR monitör var da o yüzden öyle oluyor.

Cok paran varsa bilemem ama Philips Hue'lar parasini asla ama asla hak etmiyor. Alternatif olarak Govee'nin urunlerine bakabilirsiniz. Yeelight da olur.
Onlarda da oyun senkronizasyonu var mı?