Fıstık gibi alıyor fakat sanırsam bıçakların ömrü çok uzun değil, alan arkadaşlarım onu göz önünde bulundursun periyodik olarak para çıkacak elinizden ve bıçakları çok ucuz değil.

Çok güzel makine aslında ama düzenli olarak bıçak değiştirme olayı can sıkıyor. Birkaç yıl içinde makinenin parasından daha fazla bıçaklara para ödüyorsunuz. Alternatif olarak makine arayanlar için berberlerin favori makinesini öneririm. 4 yıldır kullanıyorum taş gibi makine. Philips kadar olmasa da sıfıra yakın sorunsuz kesiyor. Şarj süresi de muazzam.

Liseden beridir ki bu yaklaşık 7 yıl filan yapar Phillips marka tıraş makinesi kullanıyorum. Arkadaşlar oldum olası yüzüme hiç jilet kullanmadım hep onu kullandım ve cihaz hiç arızalanmadı sadece bir kere bıçak yeniledim. Bu marka tıraş konusunda en kalitelisi diyebilirim. Hem ortaya çok iyi iş çıkartıyor hem de düşürmediğin sürece uzun ömürlü. Düşünmeden övebileceğim tek marka budur. Ürünü bilmem ama bilmeme gerek yok.

Fıstık gibi alıyor fakat sanırsam bıçakların ömrü çok uzun değil, alan arkadaşlarım onu göz önünde bulundursun periyodik olarak para çıkacak elinizden ve bıçakları çok ucuz değil.
1 yıldır değiştirmedim sık tıraş olmadığım için, sık tıraş olanlar için 4-6 ay öneriliyor. Bıçağın üstündeki ok tuşu görünür hale geldiğinde değişmek gerekiyor. Üçlü bıçak paketinin yanında vücut kiti de satılıyor ayrıca.

Ürün elime ulaştı. Gerçekten dedikleri kadar güzel. Sıfıra yakın alıyor. Değer.
Kutu içerisinden tıraş makinesinin kendisi, 2 başlık ve 4 başlık ucu ve şarj kablosu çıkıyor. Şarj aleti çıkmaması kötü ama herkesin evinde zaten şarj aleti var. Çok önemli değil.