Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
O PSU'da piggytail 2 tane PCI-E kablosu cikiyor. Bu durumda iki piggytail kablonun 2. ucunu kullanmadan, GPU'yu ayri besleyebilirsiniz. Sizi tutan bir durum yok, PSU'nuzda bu imkan varken yapmamak sacma olur. Kaldi ki yanlis gormuyorsam fotografta da GPU'nuz ayri ayri beslenmis aslinda.
Bunun disinda RX 6800 verimli bir GPU. Oyunlarda maksimum 220-230W civari goruyor, spikelari bile 300 kusur W civarlarinda. %100 ideal olmasa da piggytail kullanilmasi cok asiri sorun olmayan GPU'lardan biri.
Bunun disinda RX 6800 verimli bir GPU. Oyunlarda maksimum 220-230W civari goruyor, spikelari bile 300 kusur W civarlarinda. %100 ideal olmasa da piggytail kullanilmasi cok asiri sorun olmayan GPU'lardan biri.
- Makaleler
- 7
O PSU'da piggytail 2 tane PCI-E kablosu cikiyor. Bu durumda iki piggytail kablonun 2. ucunu kullanmadan, GPU'yu ayri besleyebilirsiniz. Sizi tutan bir durum yok, PSU'nuzda bu imkan varken yapmamak sacma olur. Kaldi ki yanlis gormuyorsam fotografta da GPU'nuz ayri ayri beslenmis aslinda.
O PSU'da piggytail 2 tane PCI-e kablosu cikiyor. Bu durumda iki piggytail kablonun 2. ucunu kullanmadan, GPU'yu ayri besleyebilirsiniz. Sizi tutan bir durum yok, PSU'nuzda bu imkan varken yapmamak saçma olur. Kaldi ki yanlış gormuyorsam fotografta da GPU'nuz ayri ayri beslenmis aslinda.
Bunun disinda RX 6800 verimli bir GPU. Oyunlarda maksimum 220-230W civari goruyor, spikelari bile 300 kusur W civarlarinda. %100 ideal olmasa da piggytail kullanilmasi cok aşırı sorun olmayan GPU'lardan biri.
Evet şimdi fark ettim PSU'ya 2 tane ayrı kanal olarak gidiyor kablo benim de pek bilgim olmadığından GPT'ye inandım diyebilirim oyunlarda zaten 160W geçmiyor fakat GPT işte akıcılık sorunu yaşarsın çökme falan olur deyince endişelendim bu durumda bir şey yapmama gerek yoktur değil mi?
- Makaleler
- 7
Fotograftan anladigim kadariyla (ustten giden ilk kablo, yandan giden ikinci kablo) ayri ayri 2 kablodan guc veriyorsunuz GPU'ya zaten, sorun goremedim. Ellemenize gerek yok. 160W cekmesi durumunda guc girislerinden biri daha az yukte olacak zaten.
Bunun disinda LLM'lerin verdigi her tavsiyeye de lutfen koru korune inanmayin. Kendisi 6800 ile 6800 XT'yi karistirmis olmali.
Bunun disinda LLM'lerin verdigi her tavsiyeye de lutfen koru korune inanmayin. Kendisi 6800 ile 6800 XT'yi karistirmis olmali.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-