Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Sıfırından yarı yarıya fiyatla Z690 buldum. Kişi anakartın ilk testinde pinlerin eğildiğini ve garantinin ücretli servisinde tamir ettiğini söylüyor. Şu an test edilmiş ve çalışıyormuş. İlan eskiden 5000 liraymıştı şimdi düşürmüş fiyatı. Aynı ürünün 2. ilanında garanti belgesini de kaybettiğini söylüyor ama Vatan'dan çıkartabilirmiş. Servis raporunda her şey 4-4'lük, kartı kontrol eden kişi de orada çalışıyor vs. biraz paranoyak gibi davranıyorum ama emin değilim. Garantiyi sorguladım, 2026/01/29 diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara'da bu ürün usta aynı kartı bende almayı düşündüm ama tamir görmüş vs biraz midemi bulandırdı hatta sahibiyle aradım görüştüm ama vazgeçtim sana tavsiyem B660 al sıfır olsun kafan rahhat olur.

Ankara'da bu ürün usta aynı kartı bende almayı düşündüm ama tamir görmüş vs biraz midemi bulandırdı hatta sahibiyle aradım görüştüm ama vazgeçtim sana tavsiyem B660 al sıfır olsun kafan rahhat olur.
Ne diyor peki sahibi?

Alsam bunu alırım bu arada, Almanya'ya erişimim var:

1707239401149.webp

Ne diyor peki sahibi?

Alsam bunu alırım bu arada, Almanya'ya erişimim var:

Eki Görüntüle 16985

Sahibi buyur gel bak diyor ben bayağı alacaktım hatta sistem götürecektim denemeye bayağı arkadaşım dedi tamir görmüş anakarttan hayır gelmez bayağı bilgilli bir arkadaş benim nazarımda vazgeçtim.
Attığın anakartın aynısını kullanıyordum arıza yaptı 15-25 dakika arayla sistem güç kesiyor kendini resetliyordu İtopya'dan alınmaydı garantide şu anda attığın güzel anakart aslında bayağı sağlam donanımlı ama benimki arıza yaptı garantiden dönüş bekliyorum.
Bendeki A Modeli aynı ddr4

Bir ürünün tamir gördüğünü duymak bile bazen insanın içini ürpertir. Aldığını düşünelim ama hep aklının bir köşesinde bu tamir olmuştu cümlesi kazınıp kalacak. Hem için rahat olsun hem aklında yer kaplamasın diyorsan boş ver alma, tabii ki naçizane fikrimdir, tabii ki gene en son karar senin olacak.

Makine üretimi olmadığı için soğuk lehim gibi şeyler olabilir ya. 1700 tane pin var orada.