Selam, mevcut işlemcimi yükselttim. Değişme esnasında eski işlemcinin birkaç dişi yamulmuş. İşlemciyi satmayı planlıyordum ama insanlara bozuk satmak istemediğim için çalışıp çalışmayacağına karar veremedim. Sizce bu şekilde işlemci çalışır mı yoksa düzelttireyim mi?
Selam mevcut işlemcimi yukselttım değişme esnasında eski işlemcinin birkaç dişleri yamulmuş işlemcıyı satmayı planlıyordum ama insanlara bozuk satmak ıstemedıgım ıcın calısıp calısmıcagına karar veremedım sızce bu sekılde ıslemcı çalışır mı yoksa duzeltırıyim mi?
Selam mevcut işlemcimi yukselttım değişme esnasında eski işlemcinin birkaç dişleri yamulmuş işlemcıyı satmayı planlıyordum ama insanlara bozuk satmak ıstemedıgım ıcın calısıp calısmıcagına karar veremedım sızce bu sekılde ıslemcı çalışır mı yoksa duzeltırıyim mi?Eki Görüntüle 162511Eki Görüntüle 162512
Evet, bu sorun aşıldığı taktirde sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi oluyor ama asil mevzu da bu zaten... Kirilmazsa mukemmel, kırılırsa da satarken cok değer kaybeder.
Evet, bu sorun aşıldığı takdirde sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi oluyor ama asil mevzu da bu zaten... Kirilmazsa mukemmel, kırılırsa da satarken cok değer kaybeder.