Pinleri yamulan işlemci çalışır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ardowskii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 288
  • Etiketler Etiketler
    pinleri

Ardowskii

Uzman
Selam, mevcut işlemcimi yükselttim. Değişme esnasında eski işlemcinin birkaç dişi yamulmuş. İşlemciyi satmayı planlıyordum ama insanlara bozuk satmak istemediğim için çalışıp çalışmayacağına karar veremedim. Sizce bu şekilde işlemci çalışır mı yoksa düzelttireyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzelttir, çalışmama ihtimali yüksek ama kendin de cımbızla yapabilirsin ben öyle yapmıştım.

Dişleri kırmadan düzeltilebilir ve satılır enjektör ucu ile çok hassas çalışırsan yamulan pinleri düzenlemek mümkün.

İğne yardımı ile kendinizde düzeltebilirsiniz. Düzeldiği takdirde çalışır ancak bu şekilde pinlerin yuvaya oturacağını düşünmüyorum.

0.7 uçlu bir kalem bulun, fön makinesiyle pinleri ısıtın, kalemin ucuna PIN'i takıp düzeltin.

Kırılma ihtimali var, onu göze alarak yapın.

Kırılma ihtimali var, onu göze alarak yapın.

Evet, bu sorun aşıldığı taktirde sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi oluyor ama asil mevzu da bu zaten... Kirilmazsa mukemmel, kırılırsa da satarken cok değer kaybeder.

Evet, bu sorun aşıldığı takdirde sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi oluyor ama asil mevzu da bu zaten... Kirilmazsa mukemmel, kırılırsa da satarken cok değer kaybeder.

Isıtıp nazik davranırsa kolay kolay kırılmaz, bayağı sağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…