Öncelikle sen kimsin de başkasının bir şey kullanmasına yasak getirebiliyorsun bu çok önemli bir soru. Eğer bu kızın bir şeyler yaptığını düşünüyorsan baştan ilişki kurmayacaktın. Snapchat puanı fazla çok fazla kişi var ki katlanarak artan bir şey bu puan. Hani sadece puana bakarak kişiliğini yorumlayamazsın.
Sen kimsin de milletin ilişkisine karışıyorsun? Kızla konuştuğu şeyi kız kabul etmişse kızın sorunu. Sadece puana bakarak çok yorum çıkarılır. Böyle pembe :) feminist konuşmalarına gerek yok. Her geçenle konuşan özellikle sevgilisi varken konuşan insan tipleri gerçek.

Öncelikle sen kimsin de başkasının bir şey kullanmasına yasak getirebiliyorsun bu çok önemli bir soru. Eğer bu kızın bir şeyler yaptığını düşünüyorsan baştan ilişki kurmayacaktın. Snapchat puanı fazla çok fazla kişi var ki katlanarak artan bir şey bu puan. Hani sadece puana bakarak kişiliğini yorumlayamazsın.

Cevabın için teşekkürler.
Ortada herhangi bir yasaklama söz konusu değil, konuyu yazarken bunu vurguladım. Benim için her şeyi yapabileceğini söyleyen birisi sosyal medyayı kullanmaz veya ortak hesapla kullanabilir, bunu sorun etmez. Benim için her şeyi yapabilecek sonuçta, öyle söylüyor. Zaten sosyal medya konusuna tamam deseydi zaten orada konu kapanacak ve kullanmaya devam edecekti, ona güvenim artacaktı. Böyle yapınca insanın güveni kalmıyor. Ayrıca farklı erkeklerle konuşmadığını ısrarla söyleyip mesajları görünce ne düşünürsün?
Mantıken snap puanını erkeklere flörtleşerek yaptığını düşünürsün, düzgün birisi olmadığını düşünürsün. Bunların hepsini bir araya toplayınca bu kişi düzgün mü oluyor?

Ayrıca başkasının kullanmasına nasıl yasak getirebiliyorsun demişsin, açıklayayım. Ortada yasak yok zaten ama sonuçta arkadaş değilsin veya yoldan geçen birisine söylemiyorsun karşındaki kişi sevgilin. Başka kim istemediği şeyi söyleceyecek, dile getirecek? Yazma şekliniz de hoş değil.

Dostum bu kızın gözü çok dışarıya kayıyor gibi sen bu kızı affetsen şimdi seni cepte görecek tekrar aynı şeyi yapabilir. Aynı durumu ben yaşasaydım şahsen beni terk eden birisiyle tekrardan birlikte olmazdım.

Sen kimsin de milletin ilişkisine karışıyorsun? Kızla konuştuğu şeyi kız kabul etmişse kızın sorunu. Sadece puana bakarak çok yorum çıkarılır. Böyle pembe :) feminist konuşmalarına gerek yok. Her geçenle konuşan özellikle sevgilisi varken konuşan insan tipleri gerçek.

İlişkisine mi karışıyorum? Feminist konuşmaları mı çok komiksin dostum. Kız kabul etmemiş kabul etmek zorunda bırakılmış çünkü arkadaş ve kız muhtemelen olgun değil ve kız da yokluğunu hissetmiş bu arkadaşın. Sana soruyorum hangi olgun insan sosyal medya kullanma ya da ortak kullanalım der? Muhtemelen yaşın da 17 18 falandır. Şu insanlara tavsiye verirken düşünerek verin genelleme yaparak sallayarak değil.

Cevabın için teşekkürler.
Ortada herhangi bir yasaklama söz konusu değil, konuyu yazarken bunu vurguladım. Benim için her şeyi yapabileceğini söyleyen birisi sosyal medyayı kullanmaz veya ortak hesapla kullanabilir, bunu sorun etmez. Benim için her şeyi yapabilecek sonuçta, öyle söylüyor. Zaten sosyal medya konusuna tamam deseydi zaten orada konu kapanacak ve kullanmaya devam edecekti, ona güvenim artacaktı. Böyle yapınca insanın güveni kalmıyor. Ayrıca farklı erkeklerle konuşmadığını ısrarla söyleyip mesajları görünce ne düşünürsün?
Mantıken snap puanını erkeklere flörtleşerek yaptığını düşünürsün, düzgün birisi olmadığını düşünürsün. Bunların hepsini bir araya toplayınca bu kişi düzgün mü oluyor?

Ayrıca başkasının kullanmasına nasıl yasak getirebiliyorsun demişsin, açıklayayım. Ortada yasak yok zaten ama sonuçta arkadaş değilsin veya yoldan geçen birisine söylemiyorsun karşındaki kişi sevgilin. Başka kim istemediği şeyi söyleceyecek, dile getirecek? Yazma şekliniz de hoş değil.

Haklısın biraz ağır söylemiş olabilirim fakat bu tarz durumları sevmiyorum o yüzden tavrım bu şekilde. Başka birisine bu tarz bir teklifte bulunman yanlış. Kızla anlaşamıyorsan ayrılırsın dışarıda kız mı yok dostum. Zaten daha erkenmiş de. Kendini bu kadar kasarsan sadece üzülen sen olursun tecrübeyle sabit.

Eski sevgiliden olacak olsaydı bizden olurdu. Bende 2 3 seneye evlenirim diyordum. Hayatta her zaman yeni bir yol var yeni yollara bakın. Üniversiteye geçmeden de sevgili vs yapmayın. Kimin yarı yolda bırakacağı belli olmaz gerçi ben ayrıldım ama olsun😅

Dünyada milyarlarca insan var. İllaki denk gelecektir. Her Allah'ın günü story atan erkek veya kız kankası bol bol olan mesafesini koruyamayan sen demeden sana adım atmayan insandan hayır gelmez. Günün sonunda başkasını bulurum der size sizde yol verip yollarsınız. Bunun üzerine siz ayrıldığınız için suçlu olursunuz.

İlişkisine mi karışıyorum? Feminist konuşmaları mı çok komiksin dostum. Kız kabul etmemiş kabul etmek zorunda bırakılmış çünkü arkadaş ve kız muhtemelen olgun değil ve kız da yokluğunu hissetmiş bu arkadaşın. Sana soruyorum hangi olgun insan sosyal medya kullanma ya da ortak kullanalım der? Muhtemelen yaşın da 17 18 falandır. Şu insanlara tavsiye verirken düşünerek verin genelleme yaparak sallayarak değil.

Haklısın biraz ağır söylemiş olabilirim fakat bu tarz durumları sevmiyorum o yüzden tavrım bu şekilde. Başka birisine bu tarz bir teklifte bulunman yanlış. Kızla anlaşamıyorsan ayrılırsın dışarıda kız mı yok dostum. Zaten daha erkenmiş de. Kendini bu kadar kasarsan sadece üzülen sen olursun tecrübeyle sabit.
ETMİŞSE dedim. ETMİŞSE.

Sosyal medya kullanmamanın veya ortak hesapla kullanmanın olgunlukla ne alakası var? Çoğu ciddi ilişkisi olanlar böyle kullanıyor zaten. Rahatsız olduğun bir durumu da kız arkadaşına söylemeyeceksen neden sevgilisin? Saçmalık. Başka birisi sosyal medya değil de erkek arkadaşının olmasından rahatsız olur, kişiden kişiye göre değişir. İşin sonucunda herkes rahatsız olduğu konuyu dile getirir, keyfe keder kullanma, etme, yapma demez. (ben Snapchat puanı yüksek olduğu için flörtleştiğini düşünüyordum, hesabına giriş yapınca da (ısrarla konuşmadığını belirtiyor) başka erkeklerle flörtleştiğini gördüm.) İnsanların rahatsız olduğu konular farklıdır, sen bunu normal karşılayabilirsin ben karşılamam. Herkesin düşüncesine saygı duymalısın. Zorla güzellik olur mu? "kız kabul etmemiş kabul etmek zorunda bırakılmış" ben gidip de illa sileceksin demedim, alternatif yollar sundum ve istemedi. Bende anlayışla karşıladım ve yollarımızı ayrıdık. Zaten kabul etseydi bile kullanmasına karışmayacaktım.

Sevgililik isleri boyle iste. 1 ay sevgili olmussunuz 4 aydir kahrini cekiyorsunuz. Bu yuzden 1 aylik mutluluga 4 5 ay sikinti degmez. Ben bundan dolayi da uzak duruyorum.

Bu puanın fazla olması ne demek?

Snapchat karsi tarafa her fotograf attiginda puan veriyor. Asil bu sekilde kasiliyor o puan. Yani ne kadar cok foto o kadar puan. Yani birilerine cok fazla fotograf atmis demek ki. Yani ya birisiyle saglam iliski yasamis her seyin fotosunu atmis ya da ortam kiziymis. Iyo tarafindan bakarsak da surekli olarak arkadaslarina kuzenelrine falan şu an buradayim şu an bunu yapiyorum şu an pc basindayim diye foto cekip atmistir. Bunun icinde snap kullanmak ne kadar mantikli bilemiyorum artik.

@palabey7 o kiza asla bulasma. Bir daha da boyle kizlarla samimiyet kurma. Kizin yedeginde 6 7 erkek var. Sen de bir sebepten dolayi aralarindan en cok istedigi erkeksin. Yarin senden bir tik iyisini bulunca seni yedeklere atar. Bulasma.

Kızın yaptıkları = Red Flag

Senin onun sosyal medya hesaplarını kapattırmaya çalışman ilk red flag ama.
1,5 aylık sevgilinin alışkınlıklarını değiştirmeye çalışmanı tavsiye etmem. Daha uzun süreli bir ilişkiye sahip olduğunda için rahat etmiyorsa söylersin, o da ona göre davranır mantık sahibi biriyse. Ha gene kapatmak zorunda değil, kullanmaya devam etmesi gene normal olurdu.