Makaleler
30
Yer
Montpellier
Sarkida Carti'nin iki farkli vokal kullanimini da gormek mumkun. Ilki Whole Lotta Red albumunden alistigimiz ''vampir ya da seytan'' temali, yumusak bir ses; digeri ise ilk defa FE!N'de gordugumuz daha derin bir vokal. Sarkida kendisiyle feat atmis dersek yanlis olmaz. Produktorlugunu ise ojivolta, Kanye West ve earlonthebeat ustleniyor. Maalesef ilk yilini doldurmaya yaklasan sarki hala Spotify ve Apple Music'te yok. Belki de sene sonu cikmasini bekledigimiz -keriz degilseniz beklemediginiz- albumle beraber yuklenecektir. Keyifli dinlemeler dilerim!

Oyunevladı Carti kardeşimizi her ne kadar sevmesem de sırf beatleri yüzünden bile beni dinlettirebiliyor kendisi. 2024 şarkısı da tabii ki güzel benim için. Şarkının halen streaming platformlarına gelmemesi de bir garip tabi.

Albümü sene sonu değilde seneye doğru görebiliriz belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeter be kardeşim, satılık sample gibi geziyorsun sağda solda.

Gümledim, harbiden ya.

Oyunevladı Carti kardeşimizi her ne kadar sevmesem de sırf beatleri yüzünden bile beni dinlettirebiliyor kendisi. 2024 şarkısı da tabii ki güzel benim için. Şarkının halen streaming platformlarına gelmemesi de bir garip tabi.

Albümü sene sonu değilde seneye doğru görebiliriz belki.
Beni niye sevmiyorsun :(