Detaylar
Kim cevapladı?Denedim gelmedi.Tamam bir fişe takmayı deneyin o zaman güç geliyor mu bakın.
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM
Yetkin
Power Flex kablosunda sorun var ya da cihazda sorun var muhtemelen. Başka bir kabloyla deneyin olmazsa yapacak bir şey yok.
Cihaz sıkıntılı gibi.
Bende de öyle de kollar falan temiz görünüyor içinde bir sıkıntı olabilir, güç gitmiyor.
- Makaleler
- 7
Aygıtın arka tarafından görüntü at en iyisi.
Bir ihtimal çünkü Slim'deki gibi varil şeklinde değil de bir tarafı kare kablo kullanıyor olabilir.
Aslında kablonun şekli aygıtın işleviyle alakalı değil. Yani teknik olarak plastiği makasla dikkatlice kesip sığdırırsan çalışır. Daha önce yapmıştım. Ama en iyisi yeni kablo almak.
Eki Görüntüle 43010Eki Görüntüle 43011
Aygıtın arka tarafından görüntü at en iyisi.
Bir ihtimal çünkü Slim'deki gibi varil şeklinde değil de bir tarafı kare kablo kullanıyor olabilir.
Aslında kablonun şekli aygıtın işleviyle alakalı değil. Yani teknik olarak plastiği makasla dikkatlice kesip sığdırırsan çalışır. Daha önce yapmıştım. Ama en iyisi yeni kablo almak.
Hocam benim kablo 1.de ki gibi, nasıl kesmeliyim? Cihaz tertemiz görünüyor.
- Makaleler
- 7
Kablo birincideki gibiyse zaten sığması lazım. Cihazın güç girişini ve kabloyu kaliteli bir şekilde atabilir misin? Konu 4 sayfa oldu artıkHocam benim kablo 1.de ki gibi, nasıl kesmeliyim? Cihaz tertemiz görünüyor.
Kablo birincideki gibiyse zaten sığması lazım. Cihazın güç girişini ve kabloyu kaliteli bir şekilde atabilir misin? Konu 4 sayfa oldu artık![]()
Hocam takarken ses geliyor, ışıklar yanmıyor.
IV.MURAT
Yetkin
Fat kasada adaptör kasa içinde, kablo ile çalışması gerek. eğer çalışmıyorsa kasayı söküp bakmak lazım.Arkadaşlar, elimde PS2 Fat kasa var SCPH 3900'lu bir şeydi. Elimde çift uçlu kablo var, adaptörsüz denedim çalışmadı. Cihaz mı arızalı, nasıl anlayabilirim?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532