i5-4460'ın piyasası 500 TL civarında ayrıca en ucuz GTX 750 Ti da 800-900 civarında, 600 liraya da anakart, kasa, SSD ve bomba gibi bir Everest PSU alıyoruz herhalde. Monitör de gökten iniyor, klavye fareyi de çöpten buluyoruz.

Ayrıca senin sistem bilgin var diye herkes parça koparmaya fiyat peşinde koşacak durumda veyahut kafada mı? Çok ucuza bulmuş PS3'ü işte koyacak televizyonun altına kolu hazır kablosu hazır yatıp oynayacak.
O şekil gidersen sen yandın hocam😁. İşlemciyi 350e , ekran kartını 700e , anakartı 500e , Rami 200e Hddyi 150e güç kaynağını 100e , kasayı 50e aldım.
Ayrıca öyle bir bahsetmişsin ki gerçekten güzel bir oyun oynanabilir sanılacak😁😀.

O şekil gidersen sen yandın hocam😁. İşlemciyi 350e , ekran kartını 700e , anakartı 500e , Rami 200e Hddyi 150e güç kaynağını 100e , kasayı 50e aldım.
Ayrıca öyle bir bahsetmişsin ki gerçekten güzel bir oyun oynanabilir sanılacak😁😀.
Evet, Uncharted serisini oynayabilir, TLOU oynayabilir, GTA V bitirebilir, 2018-2019 serileri tüm futbol oyunlarını oynayabilir.

Ayrıca senin işlemciyi ekran kartını bilmem kaç fiyata aldığın piyasasının o olduğunu belirlemiyor, 500 liradan başlıyorsa işlemci 500 liradan baz alırım. Ayrıca bahsettiğin fiyatlar da komik,
güç kaynağını 100e , kasayı 50e aldım.
Bomba gibi bir PSU ile iyi uçuşlar.

Kasayı da çöpten buldunuz herhalde 50 liraya. Zira benim 100 liraya bulduğum en ucuz şey şuna benziyor:

Ayrıca bulunduğu şehir neresi gibi etkenler de var, her bulduğumuz ilanı bunu alır diye atamayız. Adam her yere uçakla gitmiyor.

PS3 kadar rahat oyun oynayacağın bir makineyi bu fiyata dizemezsin. PS3'ün fiyatı da iyiyken kötü fiyat deme durduk yere insanlara.

Son düzenleyen: Moderatör: