Pandemiden önce (2018-2019) abim eve PlayStation 4 Slim getirmişti ve sürekli oynardım. Uncharted 4 ve bir tane daha oyun vardı, unuttum. Fakat aldıktan sonra abim onu çalıştığı yere götürdüğü için bir daha oynama fırsatım olmamıştı. Şimdi ise, daha doğrusu 2027 Şubat ayında kendime hediye olarak konsol almak istiyorum. Aslında aklımda 2. el PlayStation 4 Pro almak var ama bir yandan küçükken Nintendo Switch'te istiyordum, o yüzden Switch OLED'de alabilirim. Sizce hangisini almak mantıklı? Bir de PS 4 Pro alırsam Discord falan kullanabilir miyim ve oyunlarda online açık mı?
Detaylar
Kim cevapladı?İkinci el PS4 Pro alacağınıza bütçeyi biraz daha attırıp PS5 neden almıyorsunuz? PS4'ün akibiyeti belli değil, yeni oyunlar çıkmıyor. PS5 için sarı sitede ikinci el uygunları var, ben 18.500 TL'ye almıştım.
- Makaleler
- 23
Switch derim. Ama cipli olmasi daha iyi olur.
İkinci el PS4 Pro alacağınıza bütçeyi biraz daha attırıp PS5 neden almıyorsunuz? PS4'ün akibiyeti belli değil, yeni oyunlar çıkmıyor. PS5 için sarı sitede ikinci el uygunları var, ben 18.500 TL'ye almıştım.
PS 5 2.eline baktığımda 25.000'den başlıyordu hocam emin misiniz?
PS 5 2.eline baktığımda 25.000'den başlıyordu hocam emin misiniz?
Fiyatları bilmiyorum ben aldığımda 1 sene önce falandı. Gene pazarlık yapılabilir. Ama slim kasaları uygun olabilir.
Ne tur oyunlar sevdigini bilmiyorum ama ben Cipli Switch alirdim. Tabii online oynayacaksan mecbur cipsiz alacaksin.
William_Butcher
Üyecik
PS4 sakın almayın, ölmek üzere olan bir cihaz. 2. el dijital PS5 ya da PS6 bekleyin derim.
Yeni konular
-
-
Uydu teknolojileri ve dijital yayın kategorisi için rozet eklenmeli
- Andrea Kimi Antonelli
-
-
-
-