Ya zaten v1'in OLED versiyonunun gelip v2'nin dogrudan OLED ekranla gelmemesi komedi. Dunyada hiçbir markada boyle bir ürün gelistirme rotasi yok.

Donanim yukseltmesini bilemem de bir onceki nesilde ekrani OLED yapip yeni cikan modeli bu ekrandan mahrum birakmak inanilmaz bir sacmalik. Sadece Japon firmalarinin yapabilecegi bir ahrazlik vallahi.

V olayı farklı hocam :D. Switch 1 v1, v2, OLED diye ayrılıyor. V1 versiyonu şuanın Switch 2'si denebilir Nintendo zamanında yutturdu diye bir daha deneyince patladı.

Nintendo'ya uyuz olmama rağmen onu seçiyorum. Devir mobilite devri ve halihazırda PC ile yapabileceğim işleri sabit konsolla da yapmanın bir katkısı olmayacak.

Donanim yukseltmesini bilemem de bir onceki nesilde ekrani OLED yapip yeni cikan modeli bu ekrandan mahrum birakmak inanilmaz bir sacmalik. Sadece Japon firmalarinin yapabilecegi bir ahrazlik valla.
Nintendo Switch ilk çıktığında da OLED değildi, OLED hali sonradan geldi. Bunda da aynı stratejiyi izleyecekler gibi. Bir de OLED diye fiyat artırıp satarlar.

Tüm bu berbat ötesi, saçma yönetim kararlarından önce Xbox taraftarıydım. Ama konsolu, Game Pass'i bitirerek beni nefret ettirdiler. Şu anda tam anlamıyla geleneksel konsol gibi davranan bir tek Nintendo kaldı ama konu performans ise PS5 favorim.

Kendimde Game Pass zammı sonrası PS5 Pro kervanına geçmiş biri olarak yorum yaptım. :)

Nintendo'ya uyuz olmama rağmen onu seçiyorum. Devir mobilite devri ve halihazırda PC ile yapabileceğim işleri sabit konsolla da yapmanın bir katkısı olmayacak.

Nintendo Switch ilk çıktığında da OLED değildi, OLED hali sonradan geldi. Bunda da aynı stratejiyi izleyecekler gibi. Bir de OLED diye fiyat artırıp satarlar.

Switch ilk ciktiginda yil 2017'ydi. O yillarda OLED ekran diye bir sey yoktu zaten. Gunumuzde el konsollari, telefonlar, tabletler hatta bilgisayarlar ve monitorlerde standartlasmaya basladi. Daha gucsuz ve eski nesil bir konsolun OLED surumu varken ondan sonra cikan ikinci nesil ve daha guclu bir konsolun OLED gelmemesi sacmalik bunu da anca Japon firmalar yapar zaten. Yani PS4 SSD edition tarzi bir model gelseydi ve PS5 SSD ile degil de HDD ile ciksaydi millet topa tutardi. Onun gibi bir sey bu. Switch 2'den yolumuzu bulalim sonra OLED versiyonunu cikarir ondan da yolumuzu buluruz bir 8 yil da boyle idare ederiz diyorlar herhalde.

Switch ilk ciktiginda yil 2017'ydi. O yillarda OLED ekran diye bir sey yoktu zaten. Gunumuzde el konsollari, telefonlar, tabletler hatta bilgisayarlar ve monitorlerde standartlasmaya basladi. Daha gucsuz ve eski nesil bir konsolun OLED surumu varken ondan sonra cikan ikinci nesil ve daha guclu bir konsolun OLED gelmemesi sacmalik bunu da anca Japon firmalar yapar zaten. Yani PS4 SSD edition tarzi bir model gelseydi ve PS5 SSD ile degil de HDD ile ciksaydi millet topa tutardi. Onun gibi bir sey bu. Switch 2'den yolumuzu bulalim sonra OLED versiyonunu cikarir ondan da yolumuzu buluruz bir 8 yil da boyle idare ederiz diyorlar herhalde.
Öyle zaten. Tipik Nintendo hareketi. Ama bu SSD-HDD arasındaki fark kadar keskin midir, tartışılır. Zira biri doğrudan performansı etkiler, ötekisi daha çok estetiktir.

Öyle zaten. Tipik Nintendo hareketi. Ama bu SSD-HDD arasındaki fark kadar keskin midir, tartışılır. Zira biri doğrudan performansı etkiler, ötekisi daha çok estetiktir.

Bu konsollarda ekran degistirme gibi bir secenek yok aldin mi yillarca o ekrana bakiyorsun o yuzden bence onemli. Ayrica pil performanslari sinirli oldugu icin OLED o konuda epey bir avantaj sagliyor.