Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar merhaba. Bir tanıdığımın yanında 1 hafta çalışıp 5000 TL aldım. Bunun 3K civarı ile oyun almayı düşünüyorum. PS Plus Extra'm var. Orta fiyatlı olan paket. Bu bütçeye hangi oyunu almalıyım? PS5 kullanıyorum bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba. Bir tanidigimin yaninda 1 hafta calisip 5000TL aldim. Bunun 3K civari ile oyun almayi dusunuyorum. PS Plus extra'm var. Orta fiyatli olan paket. Bu butceye hangi oyunu almalıyım? PS5 kullanıyorum bu arada.

Üyelikle God of War: Ragnarok, God of War 2018, Spider-Man Miles Morales, Death Stranding, Bloodborne, ghost of tsuhsima oynayabilirsiniz. Uncharted 4 üyelikte var mı hatırlamıyorum yoksa üyelik bitsin öyle alın. RDR 2 galiba üyelikte vardı ilk onu oynayın başta sıkılabilirsiniz ilk bölümde ama mükemmel bir oyun. İyi eğlenceler 😊düzenleme: The Last of Us'u unuttum onu da sakın oynamadan geçmeyin. Extrada yok iki oyunu da.

Hocam hatirlamadiniz beni herhalde. 40 saati devirdim :).
Oynuyorum uyelikte var hocam.
Üyelikle God of War: Ragnarok, God of War 2018, Spider-Man Miles Morales, Death Stranding, Bloodborne, ghost of tsuhsima oynayabilirsiniz. Uncharted 4 üyelikte var mı hatırlamıyorum yoksa üyelik bitsin öyle alın. RDR 2 galiba üyelikte vardı ilk onu oynayın başta sıkılabilirsiniz ilk bölümde ama mükemmel bir oyun. İyi eğlenceler 😊düzenleme: The Last of Us'u unuttum onu da sakın oynamadan geçmeyin. Extrada yok iki oyunu da.
Hocam RDR2'ye 60fps guncellemesini bekliyorum o zaman alacagim.

Forza Horizon 5 ve FC25 dusunuyorum.

Ne tür oyunlardan hoşlanırsın?

Hocam souls haric sıkmasin yeter.