Ethem Aslan

Çalışkan
Düz Slim modelini almayı düşünüyordum da almak mümkünken Pro almak daha mı mantıklı olur? Bir sonraki nesil PlayStation’dan sonra ömrü ne kadar olur diye de merak ediyorum, hani ekstra farka gerçekten değecek mi açısından. Triple A oyunlarda uzun süre götürür mü konsol?

Düz Slim modelini almayı düşünüyordum da almak mümkünken Pro almak daha mı mantıklı olur? Bir sonraki nesil PlayStation'dan sonra ömrü ne kadar olur diye de merak ediyorum, hani ekstra farka gerçekten değecek mi açısından. Triple a oyunlarda uzun süre götürür mü konsol?

Eğer AAA oyunlarda uzun süre en yüksek performansı ve daha stabil 4K deneyimi istiyorsan PS5 Pro al; bütçe dostu ve çoğu oyunu akıcı oynamak yeterliyse PS5 Slim al. Pro, Slim'den daha uzun ömürlü olur ama fark sadece yüksek çözünürlük ve kare hızı isteyenler için belirgin.

Su an Almanya’da 300-350€’e bulunabiliyor yani 17 bin Turk lirasina falan tekabul ediyor. Inan bunu aldiktan sonra bir de seyir zevki icin televizyon, oynamak icin de oyuna verilecek para bence mantiksiz ya.

TV'den değil de, monitör'den oynuyor isen ben PS5 Slim (yeni sürüm olmasına dikkat et mat kasa yenileri) alırdım. Gerçi TV'den bile olsa PS5 Slim yeni sürümünden alırdım herhalde PS6 çıktığı an hepsi pert olacak çünkü bir süre sonra anlamı yok bana göre.

Su an Almanya’da 300-350€’e bulunabiliyor yani 17 bin Turk lirasina falan tekabul ediyor. Inan bunu aldiktan sonra bir de seyir zevki icin televizyon, oynamak icin de oyuna verilecek para bence mantiksiz ya.
Hocam televizyon konusunda derdim yok açıkçası, beni tatmin edecek bir televizyon mevcut elimde. Hani slim ve pro arasındaki fiyat farkına bakınca zaten(yurt dışından alacağım) ne kadar büyük bir kütüphane dizilir bilmiyorum. Aslında derdim biraz da elimde öyle bir makine olsun ki hani belli bir süre en azından performans kaygısı yaşamayayım, x oyununu tatmin edici düzeyde oynayabileyim.

TV'den değil de, monitör'den oynuyor isen ben PS5 Slim (yeni sürüm olmasına dikkat et mat kasa yenileri) alırdım. Gerçi TV'den bile olsa PS5 Slim yeni sürümünden alırdım herhalde PS6 çıktığı an hepsi pert olacak çünkü bir süre sonra anlamı yok bana göre.
PS6’nın çıkış tarihi ile ilgili bir tahmin vs. var mı?

Hocam televizyon konusunda derdim yok açıkçası, beni tatmin edecek bir televizyon mevcut elimde. Hani slim ve pro arasındaki fiyat farkına bakınca zaten(yurt dışından alacağım) ne kadar büyük bir kütüphane dizilir bilmiyorum. Aslında derdim biraz da elimde öyle bir makine olsun ki hani belli bir süre en azından performans kaygısı yaşamayayım, x oyununu tatmin edici düzeyde oynayabileyim.

PS6’nın çıkış tarihi ile ilgili bir tahmin vs. var mı?
2027 olarak ön görülüyor.

Hocam televizyon konusunda derdim yok açıkçası, beni tatmin edecek bir televizyon mevcut elimde. Hani Slim ve Pro arasındaki fiyat farkına bakınca zaten(yurt dışından alacağım) ne kadar büyük bir kütüphane dizilir bilmiyorum. Aslında derdim biraz da elimde öyle bir makine olsun ki hani belli bir süre en azından performans kaygısı yaşamayayım, X oyununu tatmin edici düzeyde oynayabileyim.

PS6'nın çıkış tarihi ile ilgili bir tahmin vs. var mı?

2026'da duyrulucagini dusunuyorum hep GTA serisiyle birlikte haberleri cikmaya basliyor.