Oyun için tek platformunuz konsol değil ise beklenebilir zaten. Sadece konsol üzerinden oynayanlar beklemek istemeyecektir tabi. Ben PC'ciyim o yüzden bekliyorum.
Ben de bir taraftan PC'den oynuyorum bir taraftan o yüzden PS5 Pro bekleyişim falan yok benim. Xbox Series X var zaten ayrıca. PS5 alma konusunda da pek emin değilim açıkçası.

Ben de bir taraftan PC'den oynuyorum bir taraftan o yüzden PS5 Pro bekleyişim falan yok benim. Xbox Series X var zaten ayrıca. PS5 alma konusunda da pek emin değilim açıkçası.
Series X'im olsaydı ben de 9. jenerasyona kadar arkama yaslanırdım açıkçası. İstek listemdeki tek oyun GTA 6 olurdu. 😄 Sony'nin de PC'ye portalanan oyunlarını PC'de oynardım.

Series X'im olsaydı ben de 9. jenerasyona kadar arkama yaslanırdım açıkçası. İstek listemdeki tek oyun GTA 6 olurdu. 😄 Sony'nin de PC'ye portalanan oyunlarını PC'de oynardım.
Yapılacak en mantıklı şey bu olabilir. Series X gerçekten çok iyi ama. Bazı exclusive oyunları PC'ye gelirse iyi olur bence. Mesela Helldivers 2'yi PC'den oynayacağım fırsat olduğunda. Benim bilgisayar her ne kadar GTX 1650 olsa bile oynarım bir şekilde.