Detaylar
Kim cevapladı?Her hafta düşüyor bu fiyata. Fiyat iyi ama ona lafım yok 
pawEn
Üstün
İndirim yok. Son 1.5 haftada 6-7 gün bu fiyatta kalmış zaten.
Paylaşılmıştı diye hatırlıyorum ancak yanlışım varsa güzel fiyat. Amazon'dan bu fiyata almak zaten ayrı bir güzellik.
Paylaşılmıştı diye hatırlıyorum ancak yanlışım varsa güzel fiyat. Amazon'dan bu fiyata almak zaten ayrı bir güzellik.
Son düzenleme:
Keşke GTA 6'nın ne zaman çıkacağını bilsem de ona göre alsam. Çünkü biliyorum ki bu konsolu aldığımda olduğu yerde yatacak. Umarım 2025 boyunca da bu fiyatlarda gezinir.
Hiç sanmıyorum hocam. Bence alabileceğiniz en yakın zamanda alın. Seneye bu fiyatları görmemiz çok zor. Durduğu yerde bozulacağını da pek sanmıyorum.
Vade farksız 6 taksit imkanıyla alasım geliyor ama bir yandan da oyunları çok pahalı, özel oyunlar da PC'ye geliyorken bana almak saçma geliyor açıkçası. PC'deki hali ile PS'deki halinde farklılık oluyor mu?
PS5'te Adaptive Triggers gibi DualSense özelliklerini kullanabilirsiniz hocam. Ayrıca PlayStation sunucuları ayrı olan oyunlarda hiç hile olmuyor. Son olarak da PlayStation özel oyunları ilk PS5'e geliyor.
Oyunları çıktığı gibi oynama alışkanlığım yok, multiplayer oyunlardan da toxic ve emek sarf etmeyen insanlar yüzünden bıktım. Adaptive Triggers mükemmel bir özellik ama yine de genel olarak düşünürsek Xbox benim için daha uygun sanırım. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.PS5'te Adaptive Triggers gibi DualSense özelliklerini kullanabilirsiniz hocam. Ayrıca PlayStation sunucuları ayrı olan oyunlarda hiç hile olmuyor. Son olarak da PlayStation özel oyunları ilk PS5'e geliyor.