Tamamdır tekrardan çok teşekkürler, telefonda dns girmeden de direkt discorda girebildim, son bi sorum olacak; bana verilen dns adresi hiç değişmeyecek her o uzantıyı çalıştırdığımda psde ayar yapmama gerek kalmayacak ve o açılan cmdleri kapattığın an her şey eski haline dönecek, discorda ps üzerinden giremeyeceğim doğru mu anladım
PC'nin yerel IP adresi değişirse değişir. Ama modem genelde aynı cihaza aynı IP'yi verir pek değişmez yani. Değişirse PS tarafında da değiştirmen lazım.
Programları kapatırsan PS'den DNS'i de kaldırman lazım. Yoksa hiç bir yere giremez.

Gecikme olursa bir çok sebepten olabilir. İlk sebebi trafik goodbyedpi'dan geçeceği için olabilir, diğer sebepler bilgisayarın ağ olarak yavaş kalmasından olabilir.

Benim discord için kullanacağım yöntem bu olmazdı. PC'de yerel bir proxy server oluşturup onu girerdim PS'de. Biraz böyle kullan sorun yaşarsan anlatırım yöntemi.
Discordda hiçbir sıkıntı yok ancak fc26'da online giremiyorum, çözüm önerin nedir hocam başka bir yöntem var mı bildiğin

Discordda hiçbir sıkıntı yok ancak fc26'da online giremiyorum, çözüm önerin nedir hocam başka bir yöntem var mı bildiğin

Bir yöntem vardı aklımda, uzun uzun yazdım. Bir test edeyim dedim evet Discord'a bağlandı ama sesli sohbete katılamadı. Bu haliyle de bir işe yaramaz o yüzden paylaşamıyorum. Hem NAT'ı bozmasın hem Discord Roblox açılsın diyorsan tek yolu var 1000 TL'lik Mi Router 4A alır OpenWrt kurar üstüne Zapret kurarsan mis gibi olur.

Son düzenleme:
Bir yöntem vardı aklımda, uzun uzun yazdım. Bir test edeyim dedim evet Discord'a bağlandı ama sesli sohbete katılamadı. Bu haliyle de bir işe yaramaz o yüzden paylaşamıyorum. Hem NAT'ı bozmasın hem Discord Roblox açılsın diyorsan tek yolu var 1000 TL'lik Mi Router 4A alır OpenWrt kurar üstüne Zapret kurarsan mis gibi olur.
hocam günlerdir deniyorum ama hem discorda girebilmek hem de online oyun oynayabilmenin bahsettiğiniz router dışında hiçbir çözümü yok sanırım, kablonetten vazgeçip dns değiştirmeye izin veren sağlayıcıya geçmek daha az maliyetli gözüküyor :D düşünmekten başım ağrıdı hashahshashs

hocam günlerdir deniyorum ama hem discorda girebilmek hem de online oyun oynayabilmenin bahsettiğiniz router dışında hiçbir çözümü yok sanırım, kablonetten vazgeçip dns değiştirmeye izin veren sağlayıcıya geçmek daha az maliyetli gözüküyor :D düşünmekten başım ağrıdı hashahshashs
Tabi imkan varsa o daha temiz :)

link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama uyumlu & uygun olur dediğiniz mağaza var mı, cimri'de bakındım biraz ama birden fazla 4a router var sanırım hangisini almam gerektiğini bilemedim
Link vermem uygun olmaz. Şu videodaki olacak ama tam sürüm ne ben de bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim.

hocam ne derseniz onu yapıyorum :)) routerı satın aldım geldi, şimdi zapret ve openwrt kuracağım, önerebileceğin kurulum videosu var mı acaba biraz karışık bi alet sanırım
Ben bu rehberden kurdum. Gayet kolay kurulumu.

OpenWrt kurmadıysan onun kurulumu da yukarıdaki video. Ama sürümlerde ufak farklar oluyor galiba iyice araştırmadan girişme.

Ben bu rehberden kurdum. Gayet kolay kurulumu.

OpenWrt kurmadıysan onun kurulumu da yukarıdaki video. Ama sürümlerde ufak farklar oluyor galiba iyice araştırmadan girişme.
aldığım versiyon 4A R4AC olanı ama galiba chinese versiyonu, bu işlerden hiç anlamadığım için bakakaldım sadece, ücreti mukabilinde acaba yardımcı olabilir misiniz, dns adresi değiştirmek kadar kolay sanarak aldım boş boş routere bakıyorum şuan :D