Kacikkar

Yetkin
Merhaba, şifremi doğru biliyorum fakat 2 adımlı doğrulama var hesabımda giriş yapamıyorum. Yıllar önce ana mail'im üzerine açmış olduğum ve doğum tarihini salladığım hesaba girmek istiyorum. Çünkü Steam'de God of War Ragnarök çıkıyor, PSN hesabı zorunlu olacakmış falan filan. Ben o kadar para verip de PSN hesabımı ana mail'im üzerinden kullanamazsam oyunu içim rahat oynayamayacağım. Elimden bir şey gelmiyor, ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Merhaba, şifremi doğru biliyorum fakat 2 adımlı doğrulama var hesabımda giriş yapamıyorum. Yıllar önce ana Mail'im üzerine açmış olduğum ve doğum tarihini salladığım hesaba girmek istiyorum. Çünkü Steam'de God of War: Ragnarök çıkıyor, PSN hesabı zorunlu olacakmış falan filan. Ben o kadar para verip de PSN hesabımı ana Mail'im üzerinden kullanamazsam oyunu içim rahat oynayamayacağım. Elimden bir şey gelmiyor, ne yapabilirim?

Mail hesabin elinde mi?

PlayStation Desteği
Buradan sorununuzu secip yapabilirsiniz hocam.
Bize e-posta gönderin kısmına telefonum üzerinden tıklayamıyorum, eve geçeceğim ve bilgisayardan deneyeceğim. Yardımınız için teşekkür ederim.

@6873
1717318997013.webp

Pazartesi-Cuma açık diyor. Ben de diyorum neden tıklanmıyor, neyse yarın bakacağız artık.

Son düzenleme:
@6873 Hocam bunların desteklerinin bir halta yaradığı yok. Elimdeki seçeneklere bakın şaka gibi.

1717407773663.webp

1717407788616.webp

Mecbur GoW Ragnarök'ü oynamak için yan E-Posta'mı kullanacağım başka çare yok.