Emülator olmadan oynayabildiğin Nintendo oyunu söylesene. :D
Emülatörle 7 inç ekranda pikselleri saymak yerine monitörümün çözünürlüğünde, AA ve dinamik keskinleştirme filtreleri ile, 60 FPS ile, hatta plug-inle falan para can hilesiyle falan oynuyorum.

Sokakta oynayabilme argümanına ise Türkiye'de nerede oynacağını sorarak başlarım. Elinde çaldırmadan oynayabilir misin? Metro'da veya otobüste üzerime yüz kişi binerken oynayabilir misin? Dandik ekranla(OLED de sorun olmamalı) güneşin altında oynayabilir misin? ARM işlemcisine rağmen en fazla 3-4 saat oyunla nereye kadar oynayabilirsin?

Emülatörle 7 inç ekranda pikselleri saymak yerine monitörümün çözünürlüğünde, AA ve dinamik keskinleştirme filtreleri ile, 60 FPS ile, hatta plug-inle falan para can hilesiyle falan oynuyorum.

Sokakta oynayabilme argümanına ise Türkiye'de nerede oynacağını sorarak başlarım. Elinde çaldırmadan oynayabilir misin? Metro'da veya otobüste üzerime yüz kişi binerken oynayabilir misin? Dandik ekranla(OLED de sorun olmamalı) güneşin altında oynayabilir misin? ARM işlemcisine rağmen en fazla 3-4 saat oyunla nereye kadar oynayabilirsin?
Dostum hayatında oyun görmemişsin. Nintendo oyunlarını oyna sonra anlarsın ne dediğimi. Bu arada istediğin yerde oynarsın ben öyle yapıyorum.

Dostum hayatında oyun görmemişsin. Nintendo oyunlarını oyna sonra anlarsın ne dediğimi. Bu arada istediğin yerde oynarsın ben öyle yapıyorum.
Istediğin yer çok muğlak kalıyor. Benim aklıma metro falan geliyor ama aynı zamanda üzerime uçuşan 100 kişi geliyor. Bir tanesi bacağını açmış diye tekme atar bacak arana oynarken. Nintendo oyunlarının ne olduğunu biliyorum, merak etmeyin. Oyunlara bir şey demiyorum, cihazla benim derdim. PC'de 60FPS, 4K, AA ve keskinleştirme ile oynayabiliyorum. Ha telefonda da Switch oyunları emülatörle çalışıyor Android'in açık doğası sağ olsun.

Istediğin yer çok muğlak kalıyor. Benim aklıma metro falan geliyor ama aynı zamanda üzerime uçuşan 100 kişi geliyor. Nintendo oyunlarının ne olduğunu biliyorum, merak etmeyin. Oyunlara bir şey demiyorum, cihazla benim derdim. PC'de 60FPS, 4K, AA ve keskinleştirme ile oynayabiliyorum. Ha telefonda da Switch oyunları emülatörle çalışıyor Android'in açık doğası sağ olsun.
Switch emulatörü androidde çok stabil çalışmıyor.

Switch'ten bahsettiğimi kim söyledi? Ezelden beri çoğu nintendo oyunu pc'ye çıkmadı. Switch'de sorun küçük ekranda oyun oynamaksa Switch'i televziyona bağlayarak rahatça büyük ekrandan oynayabilirsiniz. FPS konusuna gelirsek 7 yıl once çıkmış bir "el konsolu" tabii ki de sizin RTX'li bilgisayarınızdan düşük FPS verecektir.