ozi13

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, benim Eylül'de konsol alma planım var, Allah'ın izniyle Batum'a gidip alacağım. İlk olarak PS 5 alacaktım ama dün bir PS özel oyunu Xbox'a çıkış yaptı, internette de bu şekilde konular popüler PS oyunları Xbox'a gelecek diye. Eğer durum böyle ise Xbox Series S + Switch Lite alabilirim, PS 5 Slim dijital ile aynı paraya geliyor. Switch Lite isteme nedenim el konsollarını sevmem. Köye gidince tatilde falan oynayabilmek Xbox Series S'de GTA 6'nin oynanabilecegi en ucuz cihaz bu ve Xbox oyunları çok ucuz sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Series S düşük grafiklerle 30 FPS çalıştırır muhtemelen. PS5'te bile zar zor 60 FPS çalışır diyorlar.

Xbox 360'ın GTA 5 çalıştırması gibi olur bence bir de hocam siz olsanız hangisini alırdınız.

Bir de konuyu okumadan cevaplamayin lütfen Switch Lite+Series S'ya da PS5 alacağım.

Xbox 360'ın GTA 5 çalıştırması gibi olur bence bir de hocam siz olsanız hangisini alırdınız.

Bir de konuyu okumadan cevaplamayin lütfen Switch Lite+Series S'ya da PS5 alacağım.

Yani PS3'te GTA 5 oynadığımda TV'den oynadığımda o kadar kötü değildi ama günümüzde 30 FPS iyi olmaz.
Bence el konsolundan vazgeçip PS5 alın. Ya da 2.elde bulabilirsen Xbox Series X al.