The Last of Us Part 1 (Türk'e dublaj)
The Last of Us part 2 (Türkçe dublaj)
Uncharted Collection (Türkçe dublaj)
Uncharted 4 ( Türkçe dublaj)
Uncharted kayıp miras (Türkçe dublaj)
God of War ( Türkçe alt yazı)
God of War ragnerök (Türkçe alt yazı)
inFamous: Second Son (Türkçe dublaj)
Detroit Become Human (Türkçe alt yazı)
The Witcher 3 (Türkçe alt yazı)
Horizon Forbiden West (Türkçe alt yazı)
Ratchet and Clank (Türkçe dublaj)
PlayStation sahibi olanlar bu oyunları kesinlikle oynamalı. Özellikle The Last of Us, her sahnesi aklımda. Böyle bir şaheser.
The Last of Us Part 1 (Türk'e dublaj)
The Last of Us part 2 (Türkçe dublaj)
Uncharted Collection (Türkçe dublaj)
Uncharted 4 ( Türkçe dublaj)
Uncharted kayıp miras (Türkçe dublaj)
God of War ( Türkçe alt yazı)
God of War ragnerök (Türkçe dublaj)
inFamous: Second Son (Türkçe dublaj)
PlayStation sahibi olanlar bu oyunları kesinlikle oynamalı. Özellikle The Last of Us, her sahnesi aklımda. Böyle bir şaheser.
@Spydea, bir anlık kafa karışıklığı ile yanlışlıkla alt yazı yerine dublaj yazdım. Hayır, Ragnarok'te dublaj yok. Site yavaş çalıştığı içinde bir saattir düzenleme yapamıyorum
@Spydea, bir anlık kafa karışıklığı ile yanlışlıkla alt yazı yerine dublaj yazdım. Hayır, Ragnarok'te dublaj yok. Site yavaş çalıştığı içinde bir saattir düzenleme yapamıyorum
@Ratchet, ne kusuru aynen sorun var site yavaş çalışıyor.
Bu arada PlayStation 5' mi alacaksınız? Ps Plus extra almayı unutmayın. Plus da olmayan oyunları da CD olarak alın sonra bitirince daha işinize yaramaz satar veya takas edersiniz.
@Ratchet, ne kusuru aynen sorun var site yavaş çalışıyor.
Bu arada PlayStation 5' mi alacaksınız? PS Plus extra almayı unutmayın. Plus da olmayan oyunları da CD olarak alın sonra bitirince daha işinize yaramaz satar veya takas edersiniz.
@Ratchet, ilk defa konsol alacaksanız sanırım. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle oynayın. Aklınıza takılan bir soru veya bir sorun olursa her zaman sorun.
@Ratchet, ilk defa konsol alacaksanız sanırım. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle oynayın. Aklınıza takılan bir soru veya bir sorun olursa her zaman sorun.