Makaleler
5
Merhaba,

Başlıkta yazdığım 3 modelin hangisini tercih etmeliyim? Xiaomi kullanıyorum arayüzünden vs memnunum Samsung'a geçiş yapsam eksiklik hisseder miyim?

Düz Poco modeli alınmaz zaten onu geç, eğer arayüz ve kamerayı umursamıyorsan F7 Pro al geç ancak işlemci gücünü fazla takmıyorsan S24 FE al.

Düz Poco modeli alınmaz zaten onu geç, eğer arayüz ve kamerayı umursamıyorsan F7 Pro al geç ancak işlemci gücünü fazla takmıyorsan S24 FE al.
S24 FE. Poco moco geç onları be yaa, eğer çok böyle oyuna düşkün falan değilsen genel kullanımda S24 FE daha mantıklı.
S24 FE al geç. O lanet cihazlara bulaşma.
Samsung bir türlü sevemedim hocam nedense. Oyun bile oynamıyorum Note 8 Pro yetiyor bile diyebilirim. Poco'yu tavsiye etmeme sebebiniz nedir?

Samsung bir türlü sevemedim hocam nedense. Oyun bile oynamıyorum Note 8 Pro yetiyor bile diyebilirim. Poco'yu tavsiye etmeme sebebiniz nedir?
Kendi dosyalar,galeri gibi uygulamalarına reklam koyan rezil bir firma. Malzemesi o kadar berbatki bir süre sonra köşelerine basınca içine göçüyor. Güncelleme ömrü. Berbat yazılım.

Merhaba,

Başlıkta yazdığım 3 modelin hangisini tercih etmeliyim? Xiaomi kullanıyorum arayüzünden vs memnunum Samsung'a geçiş yapsam eksiklik hisseder miyim?
S24FE kesinlikle.

Kendi dosyalar,galeri gibi uygulamalarına reklam koyan rezil bir firma. Malzemesi o kadar berbatki bir süre sonra köşelerine basınca içine göçüyor. Güncelleme ömrü. Berbat yazılım.
Katılıyorum. Xiaomi biraz Pay to Win mantığı ile çalışıyor. Mi serisinde reklam çıkmıyor çıkarsa da nadiren çıkıyor ama Redmi ve Poco ucuz olunca her yeri reklam.

Berbat yazılım, ısınma, geçmişteki olaylar, güvensizlik, güncelleme almama o kadar fazla ki. Hem S24FE yapay zekalı, güçlü, yazılımı iyi neden ikna olmuyorsunuz ki hocam? Geçmişte olay mı yaşadınız?

Eksik değil fazla hissedersiniz hocam. Kamerası bile kat ve kat daha iyi.