Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
POCO M5 cihazım için Custom ROM önerisi arıyorum. Oyun performansı en iyi olan ROM hangisi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz pek sevmediniz saf Android arayüzünü. Bakmanı önermem.POCO M5 cihazım için Custom ROM önerisi arıyorum. Oyun performansı en iyi olan ROM hangisi?
Siz pek sevmediniz saf Android arayüzünü. Bakmanı önermem.
Cihazınız MTK işlemcili. İnternette bulamadım herhangi bir ROM. GSI ROM'lara bakın ama çok öneri yapamam malesef.
Hem mediatek hem zayıf bir telefon oyun için rom aramayın hocam performansı düşük olur.POCO M5 cihazım için Custom ROM önerisi arıyorum. Oyun performansı en iyi olan ROM hangisi?
MIUI sürümünü düşür bence.
![]()
Download V13.0.5.0.SLUIDXM - Xiaomi POCO M5 (Indo) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V13.0.5.0.SLUIDXM - Xiaomi POCO M5 (Indo) - Global Stable - rock_id in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
Pardon sen Xiaomi programlarını sevmezdin. Şunu kur.
![]()
Download V13.0.8.0.SLUEUXM - Xiaomi POCO M5 (EEA) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V13.0.8.0.SLUEUXM - Xiaomi POCO M5 (EEA) - Global Stable - rock_eea in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
MİUİ 13 çok sorunlu ya redmi serisinde.MIUI sürümünü düşür bence.
![]()
Download V13.0.5.0.SLUIDXM - Xiaomi POCO M5 (Indo) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V13.0.5.0.SLUIDXM - Xiaomi POCO M5 (Indo) - Global Stable - rock_id in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
Pardon sen Xiaomi programlarını sevmezdin. Şunu kur.
![]()
Download V13.0.8.0.SLUEUXM - Xiaomi POCO M5 (EEA) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V13.0.8.0.SLUEUXM - Xiaomi POCO M5 (EEA) - Global Stable - rock_eea in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
Ne yapabilirim? Orurup LineageOS mi port edeyim ya da MIUI 12.5?MİUİ 13 çok sorunlu ya redmi serisinde.
MIUI 12.5 olsaydı keşke.
MIUI 13 önermeyebilirsin.Ne yapabilirim? Orurup LineageOS mi port edeyim ya da MIUI 12.5?