POCO neden bu kadar ucuz, alınır mı?

Bu arada Adguard DNS kullanırsanız reklamlar kapanıyor. Yazılım kuramam garanti önemli derseniz diye.

Bütçeyi az daha zorlama imkanı varsa Galaxy S23 öneririm.

İstanbul'da tanıdığım bir telefoncu 19500'e satıyor kapalı kutu Samsung TR garantili.

Hayır hepsi kapanıyor. Kendim denedim EU ROM kullanmadan önce. Adguard DNS direk YouTube dışındaki tüm reklam eklentilerini devre dışı bırakıyor.

Hocam bigo live reklamları İslam'i evlilik sitesi gibi göz kanatan reklamlar çıkıyor keşke Opel, Honda Toyota gibi reklamlar çıksa da o kadar rahatsız etmese.

Ben POCO kullanıyorum hiç karşılaşmadım babam Xiaomi kullanıyor hiç karşılaşmadı arkadaşlarım da kullanıyordu Xiaomi onlarda da hiç böyle bir sorun olmadı.

İstanbul'da tanıdığım bir telefoncu 19500'e satıyor kapalı kutu Samsung TR garantili.

Fiyat güzel, telefon da bahsedildiği gibiyse alınabilirliği var ama kimsenin sıfır S23'ü 20 bin bandının aşağısına bırakacağını düşünmüyorum. FE modeli olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…