Detaylar
Kim cevapladı?Ucuz etin yahnisi yenmez hocam.
Hangi model?Merhaba, POCO neden bu kadar ucuz? Alınır mı ve en pahalı telefonu ne?
Alınmaz. Ama arayüzde reklam görmek istersen, telefon cayır cayır yansın istersen, 2 sene sonra yazılım ağırlaşıp kafayı yesin istersen alınır.
@Toby Fox hocamın dediği gibi ucuz etin yahnisi yenmez.
Xiaomi grubunun sıkıntısı yazılım aslında. Xiaomi, Redmi veya Poco alırken garantiyi es geçip EU ROM veya Custom ROM atarsanız kullanılabilir cihazlardır aslında. Mesela bende Redmi Note 8 Pro, Redmi 10 2022 ve Redmi Note 12 telefon var, çekmecede yatıyorlar bari bi iki ROM atayım da kendine gelsin kullanırım diye birine HyperOS EU ROM yükledim diğerine EvolutionX yükledim bir diğerine de LineageOS yükledim. Eski hantal halleri kalmadı yani kullanacaksan Custom ROM ile kur.
@Toby Fox hocamın dediği gibi ucuz etin yahnisi yenmez.
Xiaomi grubunun sıkıntısı yazılım aslında. Xiaomi, Redmi veya Poco alırken garantiyi es geçip EU ROM veya Custom ROM atarsanız kullanılabilir cihazlardır aslında. Mesela bende Redmi Note 8 Pro, Redmi 10 2022 ve Redmi Note 12 telefon var, çekmecede yatıyorlar bari bi iki ROM atayım da kendine gelsin kullanırım diye birine HyperOS EU ROM yükledim diğerine EvolutionX yükledim bir diğerine de LineageOS yükledim. Eski hantal halleri kalmadı yani kullanacaksan Custom ROM ile kur.
Alinabilirliği modelden modele değişir. X6 Pro hariç F/P ürünü yok bu sene.
Onun da leş gibi malzeme kalitesine ve kamera paketine sahip olduğunu hatırlatmak gerek. Sadece performans odaklı bir cihaz.
Onun da leş gibi malzeme kalitesine ve kamera paketine sahip olduğunu hatırlatmak gerek. Sadece performans odaklı bir cihaz.
- Makaleler
- 9
Alınmaz. Ömrü renkli civcivler ile aynı.
Merhaba, POCO neden bu kadar ucuz? Alınır mı? Ve en pahalı telefonu ne?
Alınır 1 yıldan fazladır POCO X5 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Genel olarak, babama X6 Pro almak istiyorum.
Alınır 1 yıldan fazladır POCO X5 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Ana ekranda reklam var mı?