Tüm Xiaomi grubunda var. Ben özellikle reklamlardan ve buglardan kurtulmak için ROM kurdum.
Detaylar
Kim cevapladı?Oyun odaklı bir alet, geri kalan özellikleri meh. Fiyat skalasındaki diğer modellere kıyasla oyun performansıyla öne çıkıyor ama diğer alanlarda sınıfta kalıyor. Evet, POCO'nun değil ama X6 Pro'nun alınabilirliğinin açıklaması bu.
Babanızın muhtemelen oyun odaklı cihaz tercih etmeyeceğini düşünerekten oyumu başka cihazlardan yana kullanıyorum, tam bütçe verirseniz diğer arkadaşlar yardımcı olur.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Tüm Xiaomi grubunda var. Ben özellikle reklamlardan ve buglardan kurtulmak için ROM kurdum.
Nerede var? Redmi 9at var bakmak istiyorum. Launcher kursak?
Nerede var? Redmi 9at var bakmak istiyorum. Launcher kursak?
Hocam bigo live reklamları islami evlilik sitesi gibi göz kanatan reklamlar çıkıyor keşke Opel, Honda Toyota gibi reklamlar çıksa da o kadar rahatsız etmese.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Oyun oynar az çok. Fotoğraf genellikle çekmiyor. Sosyal medya sadece. Kasmayacak bir şey lazım. Şu an iPhone 12 kullanıyor ama güncelleme bitecek + şarj yetmiyor.
Genel olarak, babama X6 Pro almak istiyorum.
Ana ekranda reklam var mı?
Var. Klasöre girince çıkıyor.
- Makaleler
- 9
Hocam bigo live reklamları İslam'i evlilik sitesi gibi göz kanatan reklamlar çıkıyor keşke Opel, Honda Toyota gibi reklamlar çıksa da o kadar rahatsız etmese.
Artı getapps denilen uygulama. Telefona gereksiz bloatware kaynatıyor.
Dosya yöneticisi, depolama temizleyici gibi uygulamalarda alt kısımda küçük bir şekilde yer alıyor öyle video çıkıp bekletmiyor insanı hocam.
Xiaomi.eu EU (Europe Economic Area EEA) Project ROM kur fişek gibi olur. Reklam yok, bug yok mis gibi sistem. Xiaomi alınca yazılım manyağına döndüm o derece
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
oyun odaklı bir alet, geri kalan özellikleri meh. Fiyat skalasındaki diğer modellere kıyasla oyun performansıyla dikkat çekse de diğer alanlarda sınıfta kalıyor.
Babanızın muhtemelen oyun odaklı cihaz tercih etmeyeceğini düşünerekten oyumu başka cihazlardan yana kullanıyorum, tam bütçe verirseniz diğer arkadaşlar yardımcı olur.
Evet, X6 Pro'nun alınabilirliğinin açıklaması bu.
20000 25000 civarı.