Oyun odaklı bir alet, geri kalan özellikleri meh. Fiyat skalasındaki diğer modellere kıyasla oyun performansıyla öne çıkıyor ama diğer alanlarda sınıfta kalıyor. Evet, POCO'nun değil ama X6 Pro'nun alınabilirliğinin açıklaması bu.

Babanızın muhtemelen oyun odaklı cihaz tercih etmeyeceğini düşünerekten oyumu başka cihazlardan yana kullanıyorum, tam bütçe verirseniz diğer arkadaşlar yardımcı olur.

Babanız telefonu nasıl kullanır hocam?
Babanız gamer değilse bu telefon pek ona göre değil :)

Dosya yöneticisi, depolama temizleyici gibi uygulamalarda alt kısımda küçük bir şekilde yer alıyor öyle video çıkıp bekletmiyor insanı hocam.

Xiaomi.eu EU (Europe Economic Area EEA) Project ROM kur fişek gibi olur. Reklam yok, bug yok mis gibi sistem. Xiaomi alınca yazılım manyağına döndüm o derece :D

oyun odaklı bir alet, geri kalan özellikleri meh. Fiyat skalasındaki diğer modellere kıyasla oyun performansıyla dikkat çekse de diğer alanlarda sınıfta kalıyor.

Babanızın muhtemelen oyun odaklı cihaz tercih etmeyeceğini düşünerekten oyumu başka cihazlardan yana kullanıyorum, tam bütçe verirseniz diğer arkadaşlar yardımcı olur.

Evet, X6 Pro'nun alınabilirliğinin açıklaması bu.

20000 25000 civarı.