POCO F4 kullanıyorum. Son derece memnunum. MIUI ile sorun yaşamadım sayılır ama Custom ROM kurdum, daha iyi oldu.
Detaylar
Kim cevapladı?Reklam engelleyici var mı? Cihaz TR garantili mi? Yazılım müdahale var mı? Cihazlar Global ROM'mu?Ben POCO kullanıyorum hiç karşılaşmadım babam Xiaomi kullanıyor hiç karşılaşmadı arkadaşlarım da kullanıyordu Xiaomi onlarda da hiç böyle bir sorun olmadı.
Ayarkardan kapanıyor çoğu.Reklam engelleyici var mı? Cihaz TR garantili mi? Yazılım müdahale var mı?
Ayarlardan kişiselleştirilebilir reklam hizmetleri kapanıyor hocam. Yani size özel reklamlar yerine karışık çerez gibi veriyor.
Yok reklam gösterme falan da kapanıyor bayağı. Hatta msa uygulamasının iznini kaldırınca hiç gelmemişti diye hatırlıyorum. Ben zaten reklam engelleyici kullanıyorum. Babamda öyleydi.Ayarlardan kişiselleştirilebilir reklam hizmetleri kapanıyor hocam. Yani size özel reklamlar yerine karışık çerez gibi veriyor.
Reklam engelleyici var mı? Cihaz TR garantili mi? Yazılım müdahale var mı? Cihazlar global ROM'mu?
Hiçbir şey yok mağazasından aldığım gibi kullanıyorum.
Bende sütyenli kadınlar çıkıyordu reklamda annemin yanında telefonu kullanamıyordum mecburen DNS açtım sonra da Custom ROM kurdum.Hiçbir şey yok mağazasından aldığım gibi kullanıyorum.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam neye bakarsanız o çıkar
Tabletten bakıyorum telefondan neden çıksın?
Mağazada elime sıfır olarak aldığım telefondan gidip prezervatif reklamına ya da sütyenli kızlara mı bakacağım?