Genel olarak alınmaz ama X6 Pro şu an ki fiyatıyla bence gayet de alınır. Bu gibi firmaların zaten mistik fiyatlara güzel telefonlar sunarak satması gerekiyor, X6 Pro da o nadir telefonlardan biri.
Gayet de olur bence ama babanızın birazcık ne istediğine bağlı. Adam fotoğraf çekiyor vs. ise çok daha dengeli ve güzel kamera paketi sunan cihazlar var aynı fiyat bandında. Fakat performans olarak çok önde X6 Pro o fiyattaki telefona göre. Adamın fotoğrafla işi yoksa alınır mesela, ekranı gayet iyi, pili iyi, performans da gayet iyi.
25 bine çıkıyorsanız gidin S23 ya da S23 FE gibi cihazlara bakın. X6 Pro'yla ne işiniz var. 16-17K bandında gezen bi' cihaz.
Android de gayet stabil, güvenlik kısmında da iPhone misler gibi açık veriyor. Evet Android daha çok açık veriyor olabilir ama bir zahmet yapısı gereği. Mülteci ninja kıyafeti giysem kimse benim tenim ne renk bilmez.
Yoo, OxygenOS kullanıyorum OnePlus'ls gayet stabil bence. Samsung telefonların OneUI'da oldukça iyi. Fiyata göre değişir, iPhone'da alabileceğiniz en eli düzgün telefon 40 binden başlıyor, 40 bin Android'e versem o da stabil olur.
Geçen yazdan beri Poco F5 kullanıyorum. Arayüzde 1 tane bile reklam yok. 10 sene önceki Xiaomi telefonlar da vardı evet ama şu an yok. Gayet stabil güzel telefon.
Bu şikayetleri yazanlar bir yerlerinden element uydurmadılar herhalde? İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Eskiden de çıkıyordu şimdi de çıkıyor. Herkes Xiaomi'nin ne kadar berbat bir yazılıma sahip olduğunu biliyor. Binbir çeşit bug, optimizasyon sıkıntıları ile boğuşan bir sistem. Reklamlar da araya giriyor tam oluyor.
Benim Poco F5'te yok vallahi. Miui14'te de yoktu HyperOs'ta da yok. Ama eşimin telefonu Redmi 5 Plus gibi bir şeydi. Ben kullanmamama rağmen bu ne dedim, arayüzde reklam mı olur muş? Gittim başka telefon almıştım 2 sene önce. Çok can sıkıcı. Ben yurt içi Poco F5 almıştım memnumum şimdilik.