Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar Poco X3 PRO var diğer marka telefonlara göre daha az ses veriyor. Ne yapmalıyım?
www.dxomark.com
![]()
Poco X3 NFC Audio review: Punching above its weight
The Poco X3 NFC from Xiaomi turns in a solid all-round performance — nothing truly exceptional, but no big flaws either.www.dxomark.com
DXO'nun teslerine bakıldığında zaten hoparlörünün beklentinin altında bir performans sergilediğini paylaşmışlar.
Baslara yumusak dememisler, direkt yok demisler. Hatta rehberde ''soft'' kelimesi sadece 2 kere geciyor ve bunda da ''soft volume'' yazmislar, bu yumusak bas demek degil.
Evet, bu belli oluyor.
Bass ve treble olmayan bir hoparlor tamamen kalitesizdir demek yanlis, klasik muzik disinda bir eksigi olacagini dusunmuyorum ki DXO da boyle demis.farklı sebeplerden dolayı telefonun sesinin daha az ve kalitesiz geliyor olması normal.
''Punching above its weight'' denmis attiginiz testte ve bu durumu gayet acikliyor. Fiyatina ve segmentine gore hoparlorleri gayet iyi, sadece treble ve bass konusunda eksik oldugu belirtilmis, o da bu segmentte gayet normal seyler. DXO'yu zaten referans olarak almak pek saglikli degil, GSMArena gibi sitelerin testleri cok daha saglikli.Testlere bakıldığında çok da bir şey beklememek gerektiğini anladım.
www.headphonesty.com
![]()
Poco X3 NFC Audio review: Punching above its weight
The Poco X3 NFC from Xiaomi turns in a solid all-round performance — nothing truly exceptional, but no big flaws either.www.dxomark.com
Dxo'nun teslerine bakıldığında zaten hoparlörünün beklentinin altında bir performans sergilediğini paylaşmışlar. Basların çok yumuşak olması, çevresel sesin çapını az olması, fabrika çıkışlı ekolayzer ayarından dolayı bazı seslerin olması gerektiğinden farklı ve değişik çıkması ve çevirmeye üşendiğim farklı sebeplerden dolayı telefonun sesinin daha az ve kalitesiz geliyor olması normal. Testlere bakıldığında çok da bir şey beklememek gerektiğini anladım.