Bir süredir oldukça garip bir sorunla karşı karşıyayım. Telefonum açık, sinyal var, uçak modu kapalı ama kimse beni arayamıyor. Arayanlar ya “ulaşılamıyor” diyor ya da direkt meşgule düşüyor. Ancak telefonu yeniden başlattığımda geçici olarak düzeliyor. Bir süre sonra sorun tekrar başlıyor.
Bunu söylediğiniz için teşekkür ederim, ama bunu annemlere nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Onların gözünde yeni olan eşyaların problemi olamaz gibi bir bakış açıları var. Telefonuma ulaşamadıklarında bahane uydurduğumu falan düşünüyorlar..
Bunu söylediğiniz için teşekkür ederim, ama bunu annemlere nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Onların gözünde yeni olan eşyaların problemi olamaz gibi bir bakış açıları var. Telefonuma ulaşamadıklarında bahane uydurduğumu falan düşünüyorlar..
Satın alımdan itibaren ilk 6 ay içerisinde telefonda bir kusur çıkarsa ayıplı mal sayılır. Sen şimdi telefonu aldığın yere yaz iade için neler gerekiyor onu söylesinler. Ben iade istediğimde garanti servisine gönderip rapor almamı istemişlerdi. İlk başta raporu vermediler. 2. defa servise gönderdiğimde ürünün ayıplı mal olduğunu belirtip o şekilde yollamıştım. Sonucunda param iade edilmişti.
Bunu söylediğiniz için teşekkür ederim ama bunu annemlere nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Onların gözünde yeni olan eşyaların problemi olamaz gibi bir bakış açıları var. Telefonuma ulaşamadıklarında bahane uydurduğumu falan düşünüyorlar.
Telefonu ocak ayından beri kullanıyorum iade etme konusunda sorun yaşayabilirim sanırım.
Sanırsam kendisi de sorun yaşamıştı iade konusunda. Ailene kronik sorunlu cihaz almışız de hatta bilerek açmadığı kanıtla. Eğer uğraşırsan iade edersin gibi.