Çözüldü POCO X7 Pro'de belli bir uygulamanın telefon açılınca açılması nasıl sağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Kizzy isimli aktifivite uygulamasını telefon açılınca açılmasını istiyorum ancak nasıl yapacağımı çözemedim. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Uygulama açıkken menü tuşuna basın, uygulamaya basılı tutup yanda çıkan kilit işaretini etkinleştirmeyi deneyin.

Ayarlar > Uygulamalar > Arka planda otomatik başlatma

Ön planda gelmesini istiyorsanız da MacroDroid uygulamasını kullanabilirsiniz.

Ayarlar > uygulamalar > arka planda otomatik başlatma.

Ön planda gelmesini istiyorsanız da macrodroid uygulamasını kullanabilirsiniz.

O ayarı açtım ancak.

Ayarlar > uygulamalar > arka planda otomatik başlatma.

Ön planda gelmesini istiyorsanız da macrodroid uygulamasını kullanabilirsiniz.

Arka planda otomatik başlatma açık ancak başlıyor gibi gözükmüyor. Normalde yukarıda açık olduğunu gösteren bir bildirim oluyor, o yok mesela.

İşe yaradı, teşekkür ederim. Ancak her reset attığımda ayar sıfırlanıyor sanırım :/ her türlü uygulamayı açıp aktif etmem gerekiyor gibi.

Eki Görüntüle 243547
Ben AccuBattery kullanırken bu şekilde kullanıyordum ve hiç bu ayar sıfırlanmıyordu.

Ha tamam bahsettiğiniz uygulama içinde bir ayar sıfırlanıyor dediniz siz. @Ethem Efe

Ben accubattery kullanırken bu şekilde kullanıyordum ve hiç bu ayar sıfırlanmıyordu.

Ha tamam bahsettiğiniz uygulama içinde bir ayar sıfırlanıyor dediniz siz. @Ethem Efe

Aynen öyle, neyse yapacak bir şey yok. Yine de teşekkür ederim. Bakınayım biraz belki bir çözümü vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…