Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 24 Nisan 2026 #1 Kizzy isimli aktifivite uygulamasını telefon açılınca açılmasını istiyorum ancak nasıl yapacağımı çözemedim. Şimdiden teşekkürler.
Kizzy isimli aktifivite uygulamasını telefon açılınca açılmasını istiyorum ancak nasıl yapacağımı çözemedim. Şimdiden teşekkürler.
Çözüm Lee Yubin 24 Nisan 2026 Uygulama açıkken menü tuşuna basın, uygulamaya basılı tutup yanda çıkan kilit işaretini etkinleştirmeyi deneyin.
Uygulama açıkken menü tuşuna basın, uygulamaya basılı tutup yanda çıkan kilit işaretini etkinleştirmeyi deneyin.
Bcansiz74 Uzman Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Çözümler 14 Beğeniler 186 24 Nisan 2026 #2 Ayarlar > Uygulamalar > Arka planda otomatik başlatma Ön planda gelmesini istiyorsanız da MacroDroid uygulamasını kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ayarlar > Uygulamalar > Arka planda otomatik başlatma Ön planda gelmesini istiyorsanız da MacroDroid uygulamasını kullanabilirsiniz.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 24 Nisan 2026 #3 Bcansiz74 dedi: Ayarlar > uygulamalar > arka planda otomatik başlatma. Ön planda gelmesini istiyorsanız da macrodroid uygulamasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O ayarı açtım ancak. Bcansiz74 dedi: Ayarlar > uygulamalar > arka planda otomatik başlatma. Ön planda gelmesini istiyorsanız da macrodroid uygulamasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arka planda otomatik başlatma açık ancak başlıyor gibi gözükmüyor. Normalde yukarıda açık olduğunu gösteren bir bildirim oluyor, o yok mesela. Artı 0 Eksi
Bcansiz74 dedi: Ayarlar > uygulamalar > arka planda otomatik başlatma. Ön planda gelmesini istiyorsanız da macrodroid uygulamasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O ayarı açtım ancak. Bcansiz74 dedi: Ayarlar > uygulamalar > arka planda otomatik başlatma. Ön planda gelmesini istiyorsanız da macrodroid uygulamasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arka planda otomatik başlatma açık ancak başlıyor gibi gözükmüyor. Normalde yukarıda açık olduğunu gösteren bir bildirim oluyor, o yok mesela.
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.803 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.474 Yer Antalya 24 Nisan 2026 #4 Uygulama açıkken menü tuşuna basın, uygulamaya basılı tutup yanda çıkan kilit işaretini etkinleştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Uygulama açıkken menü tuşuna basın, uygulamaya basılı tutup yanda çıkan kilit işaretini etkinleştirmeyi deneyin.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 24 Nisan 2026 #5 Lee Yubin dedi: Uygulama açıkken menü tuşuna basın, uygulamaya basılı tutup yanda çıkan kilit işaretini etkinleştirmeyi deneyin. Eki Görüntüle 243545 Genişletmek için tıkla... İşe yaradı, teşekkür ederim. Ancak her reset attığımda ayar sıfırlanıyor sanırım :/ her türlü uygulamayı açıp aktif etmem gerekiyor gibi. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Uygulama açıkken menü tuşuna basın, uygulamaya basılı tutup yanda çıkan kilit işaretini etkinleştirmeyi deneyin. Eki Görüntüle 243545 Genişletmek için tıkla... İşe yaradı, teşekkür ederim. Ancak her reset attığımda ayar sıfırlanıyor sanırım :/ her türlü uygulamayı açıp aktif etmem gerekiyor gibi.
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.803 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.474 Yer Antalya 24 Nisan 2026 #6 Ethem Efe dedi: İşe yaradı, teşekkür ederim. Ancak her reset attığımda ayar sıfırlanıyor sanırım :/ her türlü uygulamayı açıp aktif etmem gerekiyor gibi. Eki Görüntüle 243547 Genişletmek için tıkla... Ben AccuBattery kullanırken bu şekilde kullanıyordum ve hiç bu ayar sıfırlanmıyordu. Ha tamam bahsettiğiniz uygulama içinde bir ayar sıfırlanıyor dediniz siz. @Ethem Efe Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: İşe yaradı, teşekkür ederim. Ancak her reset attığımda ayar sıfırlanıyor sanırım :/ her türlü uygulamayı açıp aktif etmem gerekiyor gibi. Eki Görüntüle 243547 Genişletmek için tıkla... Ben AccuBattery kullanırken bu şekilde kullanıyordum ve hiç bu ayar sıfırlanmıyordu. Ha tamam bahsettiğiniz uygulama içinde bir ayar sıfırlanıyor dediniz siz. @Ethem Efe
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 24 Nisan 2026 #7 Lee Yubin dedi: Ben accubattery kullanırken bu şekilde kullanıyordum ve hiç bu ayar sıfırlanmıyordu. Ha tamam bahsettiğiniz uygulama içinde bir ayar sıfırlanıyor dediniz siz. @Ethem Efe Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, neyse yapacak bir şey yok. Yine de teşekkür ederim. Bakınayım biraz belki bir çözümü vardır. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Ben accubattery kullanırken bu şekilde kullanıyordum ve hiç bu ayar sıfırlanmıyordu. Ha tamam bahsettiğiniz uygulama içinde bir ayar sıfırlanıyor dediniz siz. @Ethem Efe Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, neyse yapacak bir şey yok. Yine de teşekkür ederim. Bakınayım biraz belki bir çözümü vardır.