POCO'ların kamera konusunda aslında kötü olmaması

Yurtiçi bakıyorum hocam
Siz bilirsiniz. Bence Facebook üzerinden referanslı bir satıcı bulup X8 Pro Max veya F8 Pro alıp, 2.000TL ile de kayıt yaptırmak daha mantıklı. Xiaomi veya Poco alınacaksa sadece böyle yapılmasını tavsiye ediyorum, diğer markalarda 4+4 illetiyle uğraşılıyor.

Doğrudur hocam, ama ben yine de yurtiçi cihaz alıp rahat etmek istedim ki POCO X8 Pro bile benim için gayet iyi gelecek.

Ana kamera sensorunu inceleyecek olursak CMF Phone 1 civari bir kameraya sahip. Ancak OIS ve cipset gucunden oturu X8 Pro daha ustun bir cihaz. Bence kamerayi onemsiyorsan orta giris seviyede Samsung disi telefon alma derim.

Ana kamera sensorunu inceleyecek olursak CMF Phone 1 civari bir kameraya sahip. Ancak OIS ve cipset gucunden oturu X8 Pro daha ustun bir cihaz. Bence kamerayi onemsiyorsan orta giris seviyede Samsung disi telefon alma derim.
Hocam 30 bin civarı bütçem var (28-32 bin) sence hangi cihaz bana uygun? Hem oyun oynarım hem de video çekerim. Video için bana net bir görüntü ve sarsıntısız OIS yeterli onun dışında aşırı profesyonel cihaza gerek duymuyorum.

Çin'e özel Redmi modellerin global karşılığıdır POCO. F8 Ultra gibi üst modellerin kamerası iyidir elbette. Kendisi K90 Pro Max modeline denk geliyor.

A57 bakmani oneririm. Bu butce araligindaki en iyi stabil video cekimine uygun cihaz.

A57 bakmani oneririm. Bu butce araligindaki en iyi stabil video cekimine uygun cihaz.
Hocam A57'nin tek eksisi 4K 60FPS video çekememesi sanırım, onun dışında videoları güzel. Ama işin içine oyun performansı da girince insan biraz hybrid seçenek arıyor. 256GB bana ucu ucuna yetecek bir depolama, X8 Pro alırsam 512GB alana sahip olurum bana güzel olur gibi. İnternetteki testlere baktığımda X8 Pro'nun da OIS performansı gayet iyi, bir de 4K 60FPS işin içine girince daha güzel duruyor.

Çin'e özel Redmi modellerin global karşılığıdır POCO. F8 Ultra gibi üst modellerin kamerası iyidir elbette. Kendisi K90 Pro Max modeline denk geliyor.
F8 Ultra'ya bakmadım ama X8 Pro gayet iyiydi. Akşam vakti karanlıkta çekilen videoda hiç kumlanma yoktu mesela, sensörü çok iyi olmasa da bence güçlü işlemcisi sayesinde ISP ile farkı kapatıyor.

Son düzenleme:
F8 Ultra'ya bakmadım ama X8 Pro gayet iyiydi. Akşam vakti karanlıkta çekilen videoda hiç kumlanma yoktu mesela, sensörü çok iyi olmasa da bence güçlü işlemcisi sayesinde ISP ile farkı kapatıyor.

Son modellerde gerçekten POCO'lar alınabilir artık. Tek sıkıntısı yazılımı çok kötü. HyperOS'den bahsetmiyorum POCO'ya özel özelleştirmelerden bahsediyorum. Bir kere daha POCO Launcher görürsem kusacağım.

Hocam şimdi düşündüm dediğiniz gibi A57'de karar kıldım. Bütçeyi arttırırsam S25 FE alacağım. Aslında ilk seçeneklerim bunlardı, ama 4K60FPS konusu beni POCO'ya itmişti.

HyperOS 3 ile artık POCO Launcher'daki ikonlar klasik Xiaomi ikonları oldu hocam eski Launcher'ı bende sevmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…