THE KEROXEA 10
Üstün
Yurtiçi bakıyorum hocamSahibinden veya Facebook üzerinden yurtdışı modelleri referanslı bir satıcıdan alabileceğinden bahsetmiştim.![]()
Yurtiçi bakıyorum hocamSahibinden veya Facebook üzerinden yurtdışı modelleri referanslı bir satıcıdan alabileceğinden bahsetmiştim.![]()
Siz bilirsiniz. Bence Facebook üzerinden referanslı bir satıcı bulup X8 Pro Max veya F8 Pro alıp, 2.000TL ile de kayıt yaptırmak daha mantıklı. Xiaomi veya Poco alınacaksa sadece böyle yapılmasını tavsiye ediyorum, diğer markalarda 4+4 illetiyle uğraşılıyor.
Doğrudur hocam, ama ben yine de yurtiçi cihaz alıp rahat etmek istedim ki POCO X8 Pro bile benim için gayet iyi gelecek.Siz bilirsiniz. Bence Facebook üzerinden referanslı bir satıcı bulup X8 Pro Max veya F8 Pro alıp, 2.000TL ile de kayıt yaptırmak daha mantıklı. Xiaomi veya Poco alınacaksa sadece böyle yapılmasını tavsiye ediyorum, diğer markalarda 4+4 illetiyle uğraşılıyor.
Ana kamera sensorunu inceleyecek olursak CMF Phone 1 civari bir kameraya sahip. Ancak OIS ve cipset gucunden oturu X8 Pro daha ustun bir cihaz. Bence kamerayi onemsiyorsan orta giris seviyede Samsung disi telefon alma derim.Hocam OIS performansını çok beğendim, ve performans açısından çok iyi ondan kararsız kaldım gibi. Sizce videoları ana kamera ile net bir şekilde çekebilir miyim sonuçta cihazda aşırı güçlü bir işlemci var ve bu ISP ile güzel görüntüler elde edilebilir gibi geldi bana. Arkadaşımın POCO X6 Pro cihazı ile çektiğim fotoğraf ta hiç fena durmuyor mesela.
GSMArena testinde de gayet güzel sonuçlar vermiştir cihaz.
F8 Pro bütçeyi aşıyor hocam X8 Pro var şuan listede![]()
Hocam 30 bin civarı bütçem var (28-32 bin) sence hangi cihaz bana uygun? Hem oyun oynarım hem de video çekerim. Video için bana net bir görüntü ve sarsıntısız OIS yeterli onun dışında aşırı profesyonel cihaza gerek duymuyorum.Ana kamera sensorunu inceleyecek olursak CMF Phone 1 civari bir kameraya sahip. Ancak OIS ve cipset gucunden oturu X8 Pro daha ustun bir cihaz. Bence kamerayi onemsiyorsan orta giris seviyede Samsung disi telefon alma derim.