THE KEROXEA 8

Üstün
Makaleler
21
Yer
Rockport City
Bugüne kadar kötü diyorduk ama POCO X8 Pro ile Galaxy A57'yi yan yana karşılaştırdım aman aman farkları yoktu. Hatta video işleme açısından POCO X8 Pro daha güçlü ISP'ye sahip olduğundan video açısından daha iyi gibi geldi bana.

Sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de X6 Pro 5G var, kamerası kötü değil, evet, berbat hatta vasatın altı. :LOL: @THE KEROXEA, iPhone'la karşılaştırsana bir A57'yi veya X8 Pro'yu, hele 70-80 bin Android'e kamerası için para verenlere infilak ediyorum. Evet, arkadaşlar, 80 bine telefon aldık, şimdi Instagram'a story atarken kameraya tükürmüşüz gibi bir efekt verilecek otomatik.

Kamera sensoru olarak X8 Pro degil A57, A37'nin bile gerisinde. A36 ile ana kamera olarak esitken, selfie ve Video'da daha kotu. Hatta abartmiyorum X8 Pro dedigimiz cihaz CMF Phone 1 denginde bir telefon kamera olarak.

Oyun odaklı telefon zaten POCO'lar, bendeki de o zaman çöp denginde bir kameraya sahip. iPhone 15 Pro'ya falan geçeyim de en kötü, kurtulayım şu Android belasından.

Ben de X6 Pro 5G var, kamerası kötü değil, evet, berbat hatta vasatın altı. :LOL: @THE KEROXEA, iPhone'la karşılaştırsana bir A57'yi veya X8 Pro'yu, hele 70-80 bin Android'e kamerası için para verenlere infilak ediyorum. Evet, arkadaşlar, 80 bine telefon aldık, şimdi Instagram'a story atarken kameraya tükürmüşüz gibi bir efekt verilecek otomatik.
Siz de abarttınız sanki hocam Android ile çekilen mis gibi videolar var Android sadece giriş segmentten ibaret değil. Sonuçta S25 Ultra gibi bir cihazın kamerasına laf atmak saçma olur.

Oyun odaklı telefon zaten POCO'lar, bendeki de o zaman çöp denginde bir kameraya sahip. iPhone 15 Pro'ya falan geçeyim de en kötü, kurtulayım şu Android belasından.
POCO ile Android deneyimi almış olmak zordur hocam. Gerçek Android deneyimini en iyi Samsung, Google Pixel, Sony, Motorola ve Nothing verir.

X8Pro'yu bilmem ama hiç iyi bir POCO'ya rastlamadım.

Kameraları POS cihazı kamerası gibi.
Evet kameraları normalde POS cihazı gibi oliyor POCO'ların, ama X8 Pro'ya baktığım zaman harbiden güzel çekiyordu hatta o zaman da dedim vay he POCO'lar gelişmiş eskiden hesap makinesi gibi çekiyordu diye :D

@THE KEROXEA, iPhone'la karşılaştırsana bir A57'yi veya X8 Pro'yu, hele 70-80 bin Android'e kamerası için para verenlere infilak ediyorum
Dediğiniz cihazlar 25-30 bin lira bandında hocam. A57 ile X8 Pro'yu örnek veril 70-80 bin demişsin 70-80 bin bandında S25 Ultra var :D

@THE KEROXEA Farketmiyor, 80 bin S25 Ultra'da olsa vereceğimi düşünmüyorum. Ayrıca Samsung ailemde kullanan var. Bir şey fark etmiyor, onda da kamerayla çekiyor fotoğrafını, Instagram'a bir yüklüyor, al sana çamur görüntü. :hehehe:

POCO ile Android deneyimi almış olmak zordur hocam. Gerçek Android deneyimini en iyi Samsung, Google Pixel, Sony, Motorola ve Nothing verir.

Hayatımda sence sadece Poco mu kullanmışımdır? Önceden Samsung vs. Android kullandım, yani genel olarak beğenmiyorum Android'i ama mecburen kullanıyorduk, malum fiyatlar. İlk fırsatta iPhone'a geçeceğim, 15 Pro'ya falan.

@THE KEROXEA, bak halen kamerası iyi diyorsun. Ben sence sabahtan beri kamerası kötü mü diyorum, yoksa kamerası iyi olsa dahi o kamerayla çektiğin fotoğrafı sosyal medyaya attığında kalitesi çöp mü olur diyorum? Beni bu konuda tek anlayan @Simon sanırım.

@THE KEROXEA
1785876075593.webp

@THE KEROXEA, bak halen kamerası iyi diyorsun. Ben sence sabahtan beri kamerası kötü mü diyorum, yoksa kamerası iyi olsa dahi o kamerayla çektiğin fotoğrafı sosyal medyaya attığında kalitesi çöp mü olur diyorum? Beni bu konuda tek anlayan @Simon sanırım.
Samsung ile Meta arasında sosyal medya paylaşımlarında kaliteli görüntüleri paylaşmak için anlaşma yapılmıştı, S24 ve sonraki modellerde hiçbir şekilde görüntüde kalite kaybı olmuyor. Eskide kaldı o Instagram'da kalite düşme muhabbeti.