Popeyes rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Kurye gelirse aynı şeyi yapacağım. Bekledikçe kinleniyorum
Her gittiğimde içecekler asitsiz olur mu ya? İçeceği yüzlerine fırlatınca zaten alay ettiler. Şimdi sövsem hak edecekler.

Ekstra sos isterken sürekli "sos ücretli" falan diyorlar. Parasını zaten ödeyeceğiz Allah Allah.

3 saate doğru gidiyor. Kuryenin başına bir şey gelme ihtimali de var. Her şey olabilir yani. (Senin tavukları bu yedi usta diye yorum yapmayın kurye değilim )

Popeyes lise yıllarında tatmıştım tadı KFC gibi rezalet. Evde yapıyorum tadı daha güzel.

İfadeler: 99
Şubeye bağlı bir durum. Bazı şubeler son anda Popeyes ismini almış gibi işliyor resmen. Tekirdağ’daki şubesinde herhangi bir sorun yaşamıyordum ama bir dönem siparişlerin hepsini iptal ediyorlardı. İstanbul’da da çok yoğun oluyor ve genellikle güzel yapamıyorlar. Yurt dışında da resmen tarifler farklı ve başka bir marka gibi.

Az maaş ve personel, ucuz yemek, trafik ve bayram birleşince pek iyi durumda olabileceklerini sanmıyorum. Popeyes menüleri çok doyurucu ve aşırı ucuz.

Zonguldak küçük diye sanırım ama her şeyimi taze alıyorum Popoyes'dan. Hiç şikayetim olmadı. Her şeyi o an kızartıp veriyorlar.

KFC, Burger, Popeyes gibi zincirlerden sipariş vermiyorum çünkü sipariş takibine zerre önem vermiyorlar, saatler sürüyor ve getirdikleri genelde soğuktan kas katı kesilmiş yemekler, gazı kaçmış içecekler oluyor. Dominos istisna.
Bunlar yerine dışarıdan vereceksem eğer ufak ama bilindik, puanı yüksek restoranlara yöneliyorum. Hızlı getiriyorlar ve genelde iptal, iade gibi sebeplerle restoranla muhattap olmamak için sipariş verdiğim firmanın kuryesiyle teslimat seçeneğini seçiyorum.

Arby's güzel bence, tavsiye ederim hem lezzet hem de sipariş olarak bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama fiyatları bi tık tuzlu KFC ve Popeyes'a göre. Bir de KFC-Lezita olayından sonra KFC'den yememeyi tercih ediyorum.

Soğuk soğuk ne güzel gider şimdi.

Popeyes zaten rezil bir firma. Ne zaman oradan yemek alırsam içeceği asitsiz oluyor. Bir kere dayanamadım içeceği yüzlerine fırlattım. Dalga geçmeleri ayrı zaten. Her gelenle dalga geçerler.

Ben bunu yanlış buluyorum. Sonuçta onlar emekçi bir çalışan. Sadece ellerine gelen malzemeyi servis ediyorlar. Yemeğin kalitesinin kötü olması merkezin suçu.

Dışarıdan yemek yerine fırında kendim KFC tavuk tarzı yapıyorum daha iyi oluyor. Hem yağsız hem çıtır çıtır oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…