Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Kendine ait banka hesabın olması gerekiyor, ki oradan 1 TL transer et -böylece hesabın onaylanır. Ayrıca +18 olman gerekiyor.
Kendine ait banka hesabın olması gerekiyor, ki oradan 1 TL transer et -böylece hesabın onaylanır. Ayrıca +18 olman gerekiyor.
+18 zorunlu mu ? Banka hesabi yerine paparadan atsak veya veli onayiyla olmuyor mu ?Kendine ait banka hesabın olması gerekiyor, ki oradan 1 TL transer et -böylece hesabın onaylanır. Ayrıca +18 olman gerekiyor.
+18 zorunlu.
Ben Papara hesabımdan attım ve onaylandı hesabım. Play Store'dan cashback alabildim. Ben ana kart olarak Sipay kullanacağım sanırım. Bunu sadece tabii ve Play Store ödemelerim için.Banka hesabi yerine paparadan atsak veya veli onayiyla olmuyor mu ?
+18 kontrolu TC kimlik numarasiyla mi ?+18 zorunlu.
Ben Papara hesabımdan attım ve onaylandı hesabım. Play Store'dan cashback alabildim. Ben ana kart olarak Sipay kullanacağım sanırım. Bunu sadece tabii ve Play Store ödemelerim için.
Onu giriyorsun zaten sisteme.
Kimlik doğrulaması istiyor mu Papara gibi? NFC ile taratıp sonra yüz kontrolü yapıyordu ya Papara onu sormak istemiştim. Her yere verdik zaten kimlik ve yüz bilgileriniKendine ait banka hesabın olması gerekiyor, ki oradan 1 TL transer et -böylece hesabın onaylanır. Ayrıca +18 olman gerekiyor.
Uygulama daha yeni. O yok. Aras kargo ile doldurduğun çıktıyı gönderiyorsun, ikametgah belgesi ve kimlik fotokopisi ile. Şimdilik böyle.Kimlik doğrulaması istiyor mu Papara gibi? NFC ile taratıp sonra yüz kontrolü yapıyordu ya Papara onu sormak istemiştim. Her yere verdik zaten kimlik ve yüz bilgilerini.
Teşekkürler hocam indiriyorum şimdi.Uygulama daha yeni. O yok. Aras kargo ile doldurduğun çıktıyı gönderiyorsun, ikametgah belgesi ve kimlik fotokopisi ile. Şimdilik böyle.
NFC olayını sordum, onun için çalışmalarımız sürüyor dedi müşteri hizmetleri.
Kampanyanın ayrıntılarını okuyarak öğrenebilirsin.