Hocam liste orada seçim sizin. HyperOS düşük segment cihazlarda sapıtıyor. Amiral gemisi cihaz kullanıp şikayet edeni görmedim.

Pil dışında önem verdiğim kamera kalitesi var, eğer kamera kalitesi iyiyse Xiaomi 13'ün bakabilirim amatör fotoğrafçılık ile uğraştığım için kamera ve video performansı önemli.

Pil dışında önem verdiğim kamera kalitesi var, eğer kamera kalitesi iyiyse Xiaomi 13'ün bakabilirim amatör fotoğrafçılık ile uğraştığım için kamera ve video performansı önemli.

Dürüst olmak gerekirse ön kamerası çöp. Ama arka tarafı sizin için uygun. Rakibi düz s23. Bu fiyata bulamayabilirsiniz. Yurt dışı 13T Pro alabilirsiniz ikinci el.

Verimsiz işlemciye sahipler, yine ekran süresinden şikayetçi olursun.
Hocam ne kadar doğrudur bilmiyorum ama testlerde s21 ultra pil performansı bana gayet iyi geldi.

Dürüst olmak gerekirse ön kamerası çöp. Ama arka tarafı sizin için uygun. Rakibi düz s23. Bu fiyata bulamayabilirsiniz. Yurt dışı 13T Pro alabilirsiniz ikinci el.

Sağ olun hocam, şu an Xperia 1 mark 3 meraklandım, bir sıkıntısı olursa Türkiye'de çözmek çok sıkıntı olur ama kendisi bayıldığım bir telefon özellikle kamera anlamında, eğer Xperia 1 mark 3 alamazsam dediğiniz telefona yöneleceğim.