Pre Workout yerine kafein kapsülü kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haluk Albayrak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 444
Prework out gereksiz çok ucuz bulunmadıkça. Aşağıya açıklayıcı kısa bir video koyuyorum.

Pre Workout yerine bunu kullanmak konusunda ne düşünüyorsunuz. Haftada 4 kere kullanıldığı durumda etkisi azalır mı? Şu an kullanıyorum memnunum fakat bilgili birisine benziyorsunuz.

Pre workout yerine bunu kullanmak konusunda ne düşünüyorsunuz. Haftada 4 kere kullanıldığı durumda etkisi azalır mı? Şu an kullanıyorum memnunum fakat bilgili birisine benziyorsunuz.

Teknik olarak evet etkisi azalır. Direnç kazanıyor çünkü vücut her aldığında. Ancak pratikte çok bir etkisini göreceğini sanmam. Ancak ben olsam bir bardak kahve içer keyfime bakardım.

Pre Workout yerine bunu kullanmak konusunda ne düşünüyorsunuz. Haftada 4 kere kullanıldığı durumda etkisi azalır mı? Şu an kullanıyorum memnunum fakat bilgili birisine benziyorsunuz.

O ürünü kullandım bitirdim, normal kafein haplarından farkı içinde 200 miligram taurin de olması. Taurin de adamı yerinden oynatıyor, hafif anksiyete tetikliyor. Taurin olduğu için güzel bir ürün, haftada 4'ten bir şey olacağını sanmam.

210mg kafein, 800mg taurin. Fiyatı yüksek ama seni uçurur.
1 Ölçek 15 gram.

Kafein hapı kullandım bir süre ancak etkisini hiç görmedim uykusuz bırakmasi da cabası ki sabah saatlerinde almıştım preworkout kesinlikle ilk kullanımda etki veren tek supplement olabilir. Tavsiyem preworkout kullanmanız kafein hapı yerine Türk kahvesi tüketin. Preworkout alacaksanız size tavsiyem benim de kullandığım bigjoy Predator olacaktır.

210mg kafein, 800mg taurin. Fiyatı yüksek ama seni uçurur.
1 ölçek 15 gram.

Üstüne 80 TL daha ekler taş gibi thirtyone preworkout alır, oceandan kreatin gibi saf ürünler hariç bir şey alınmaz çok ucuz değilse.

Üstüne 80 TL daha ekler taş gibi thirtyone preworkout alır, oceandan kreatin gibi saf ürünler hariç bir şey alınmaz çok ucuz değilse.

Tamam ben çok araştırmadım ve kullanmadığım için ne alması gerektiğini söyledim ayrıca en çok bilinen marka da Proteinocean. Eğer daha iyi ise onu alsın. Bende bir bakayım dediğiniz ürüne.

2.5 gramda kafein biraz az onun harici taurin yüksek. Daha yüksek içerikli ancak 15 gram içerse sorun oluşabilir.

Bu kullanılabilir ancak kafein yine az.

Tamam ben çok araştırmadım ve kullanmadığım için ne alması gerektiğini söyledim ayrıca en çok bilinen marka da Proteinocean. Eğer daha iyi ise onu alsın. Bende bir bakayım dediğiniz ürüne.

2.5 gramda kafein biraz az onun harici taurin yüksek. Daha yüksek içerikli ancak 15 gram içerse sorun oluşabilir.

Bu kullanılabilir ancak kafein yine az.

Kafeinin bir önemi yok preworkoutun ana bileşeni sitrülin malate idir. 2.5 gr olayı yasal sınıra ayak uydurabilmek için yazılmış, önerilen miktar 15 gr ve 15 gr de 6 gr sitrülin var bu bile kendisini TR'deki çoğu preden iyi yapıyor, yarım ölçek 7.5 gr kullansa dahi 3 gr sitrülin alıyor adam. Kafein için preworkout alacaksa almasın zaten kafein tableti alsın.

Geri
Yukarı Alt