ASUS Prime B660M-K D4 anakartının resmi web sitesinden LAN driverını kurduktan sonra internet gitti ve format attığım halde düzelmiyor. Yardımcı olur musunuz?
Sürücü, Olaylar ve Güç Yönetimi sekmelerinin ayrı ayrı ekran görüntüsünü atın.
En son olarak da IPv4 ayarlarını gösteren kısmın ekran görüntüsünü atın. (Internet Protokolü Sürüm 4 sol tık ile seçin özellikler kısmının ekran görüntüsünü atın.)
Ekran görüntüsünü Win + Shift + S tuşuna basarak alabilirsiniz.
Sistemde neler olduğuna dair genel bir fikrimiz olur belki.
Hayır, 2021, 2022, 2023 olarak üç farklı sürüm vardı. Her sürücü kurulumunda şuranın değişmesi lazım. Değişmiyorsa eski Ethernet sürücünüzü Aygıt Yöneticisi üzerinden kaldırın.
Hayır, 2021, 2022, 2023 olarak üç farklı sürüm vardı. Her sürücü kurulumunda şuranın değişmesi lazım. Değişmiyorsa eski Ethernet sürücünüzü Aygıt Yöneticisi üzerinden kaldırın.
Otomatik olarak kuruyor o sürücü sürümünü. Sizin yukarıda anlattığım gibi her yeni sürücü versiyonunu denemeden, elle Aygıt Yöneticisi üzerinden bir önceki sürücüyü kaldırmanız lazım.
Otomatik olarak kuruyor o sürücü sürümünü. Sizin yukarıda anlattığım gibi her yeni sürücü versiyonunu denemeden, elle Aygıt Yöneticisi üzerinden bir önceki sürücüyü kaldırmanız lazım.
Ağ kablosu bağlı değil demesi kabloda bir sorun olabileceğini düşündürtüyor. Elinde başka kablo varsa onları dene. Bakalım bir değişiklik olacak mı? Şu halde bir bilgisayar gelseydi karşıma ilk deneyeceğim şey 3-5 farklı Ethernet kablosu ile modemin farklı çıkışlarını test etmek olurdu. Hala sorun yaşasaydım farklı Windows ISO dosyaları ile format attıktan sonra internete bağlamadan anakart CD içerisindeki sürücüleri kurardım. Daha sonra Windows Update ayarlarından, sürücü güncellemelerini engellerdim.
Ağ kablosu bağlı değil demesi kabloda bir sorun olabileceğini düşündürtüyor. Elinde başka kablo varsa onları dene. Bakalım bir değişiklik olacak mı? Şu halde bir bilgisayar gelseydi karşıma ilk deneyeceğim şey 3-5 farklı Ethernet kablosu ile modemin farklı çıkışlarını test etmek olurdu. Hala sorun yaşasaydım farklı Windows ISO dosyaları ile format attıktan sonra internete bağlamadan anakart CD içerisindeki sürücüleri kurardım. Daha sonra Windows Update ayarlarından, sürücü güncellemelerini engellerdim.
Kabloda bir sorun yok hocam driveri kurduktan sonra gitti internet bir daha da getiremedim. Ne olduysa artık bilmiyorum, böyle bir şey ile ilk defa karşılaşıyorum.
ASUS Prime B660M-K D4 Intel® B660 (LGA 1700) mATX motherboard features PCIe® 4.0, DDR4, two M.2 slots, front panel USB 3.2 Gen 1, Realtek 1Gb Ethernet. Prime B660M-K D4 caters to daily users and all builders looking for well-rounded specs and a range of options for performance tuning via...
www.asus.com
Sorun devam ederse verdiğim linkten sürücüyü indir.
İnen sürücüyü klasöre çıkart
Çıkan Exe dosyasına WinRAR ile sağ tıkla ve yine klasöre çıkart de.
Biraz önce yabancı bir forumda gezerken 2 kişi de aynı sorunu yaşamış ve ikisi de Recep Abi'nin yukarıda söylediği şekilde çözmüş. Yazmaya fırsat kalmadan el attı hemen Umarım çözülür.