Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bunu okudum az önce. Bu durumda dediğim ihtimali baz alın: Anakart kontrolcü arızası.
Alternatif olarak son bir kez Clear CMOS da deneyebilirsiniz.
Format sonrası muhtemelen hiç yüklenmeyen sürücüyü kaldırabileceğini sanmıyorum.Sürücüyü bilgisayardan kaldırın yeniden başlatın düzelecektir.
İşletim sisteminize göre en güncel sürücüyü buradan indirip kurun:
Format sonrası muhtemelen hiç yüklenmeyen sürücüyü kaldırabileceğini sanmıyorum.
Windows güncelleme üzerinden sürücüleri kuruyor.
SkyLine
Başarılı
Onu da denedim düzelmedi. Donanım kimliğine göre de indirdim gene de düzelmedi. Sürücü var gözüküyor ama çalışmıyor.Format sonrası muhtemelen hiç yüklenmeyen sürücüyü kaldırabileceğini sanmıyorum.
Onu da denedim düzelmedi. Donanım kimliğine göre de indirdim gene de düzelmedi. Sürücü var gözüküyor ama çalışmıyor.
- İnternet kablonuzda sorun olabilir
- Modeminiz DHCP serverinde zehirlenme olmuş olabilir.
- Bilgisayarın IP adresini manuel atayın.
Son düzenleyen: Moderatör:
SkyLine
Başarılı
Bir de ek olarak donma vardı o sürücüyü indirdikten sonra normal şekilde format atılmıyordu. Flash bellekten format atarak o kasmayı düzelttim ama internet gene yok. Şimdi de windows üzerinden sıfırlıyorum bilgisayarı.
Xoigu
Başarılı
Anakart modelinizin doğru olduğuna emin misiniz? İnternet bağlantınızı kontrol ettiniz mi? Ayrıca format atarken orijinal Windows ISO'sunu kullanıyorsunuz değil mi? Özelleştirilmiş Windows ISO'larında böyle problemler olabiliyor.
SkyLine
Başarılı
Evet eminim. Kabloda sorun yok bu sürücüyü indirmeden önce internetim vardı. Orjinal tabi ki windowsun kendi sitesinden indirdim.Anakart modelinizin doğru olduğuna emin misiniz? İnternet bağlantınızı kontrol ettiniz mi? Ayrıca format atarken orijinal Windows ISO'sunu kullanıyorsunuz değil mi? Özelleştirilmiş Windows ISO'larında böyle problemler olabiliyor.