Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SkyLine

Başarılı
ASUS Prime B660M-K D4 anakartının resmi web sitesinden LAN driverını kurduktan sonra internet gitti ve format attığım halde düzelmiyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de ek olarak donma vardı o sürücüyü indirdikten sonra normal şekilde format atılmıyordu. Flash bellekten format atarak o kasmayı düzelttim ama internet gene yok. Şimdi de windows üzerinden sıfırlıyorum bilgisayarı.

Anakart modelinizin doğru olduğuna emin misiniz? İnternet bağlantınızı kontrol ettiniz mi? Ayrıca format atarken orijinal Windows ISO'sunu kullanıyorsunuz değil mi? Özelleştirilmiş Windows ISO'larında böyle problemler olabiliyor.

Anakart modelinizin doğru olduğuna emin misiniz? İnternet bağlantınızı kontrol ettiniz mi? Ayrıca format atarken orijinal Windows ISO'sunu kullanıyorsunuz değil mi? Özelleştirilmiş Windows ISO'larında böyle problemler olabiliyor.
Evet eminim. Kabloda sorun yok bu sürücüyü indirmeden önce internetim vardı. Orjinal tabi ki windowsun kendi sitesinden indirdim.