Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Çözüldü
- Çözüldü
Bunu okudum az önce. Bu durumda dediğim ihtimali baz alın: Anakart kontrolcü arızası.
Format sonrası muhtemelen hiç yüklenmeyen sürücüyü kaldırabileceğini sanmıyorum.Sürücüyü bilgisayardan kaldırın yeniden başlatın düzelecektir.
Format sonrası muhtemelen hiç yüklenmeyen sürücüyü kaldırabileceğini sanmıyorum.
İşletim sisteminize göre en güncel sürücüyü buradan indirip kurun:
Onu da denedim düzelmedi. Donanım kimliğine göre de indirdim gene de düzelmedi. Sürücü var gözüküyor ama çalışmıyor.Format sonrası muhtemelen hiç yüklenmeyen sürücüyü kaldırabileceğini sanmıyorum.
İşletim sisteminize göre en güncel sürücüyü buradan indirip kurun:
Onu da denedim düzelmedi. Donanım kimliğine göre de indirdim gene de düzelmedi. Sürücü var gözüküyor ama çalışmıyor.
Evet eminim. Kabloda sorun yok bu sürücüyü indirmeden önce internetim vardı. Orjinal tabi ki windowsun kendi sitesinden indirdim.Anakart modelinizin doğru olduğuna emin misiniz? İnternet bağlantınızı kontrol ettiniz mi? Ayrıca format atarken orijinal Windows ISO'sunu kullanıyorsunuz değil mi? Özelleştirilmiş Windows ISO'larında böyle problemler olabiliyor.