Detaylar
Kim cevapladı?yoten
Uzman
Neredeyse tüm popüler yabancı dizileri izlemiş biri olarak hiç Prison Break izlemedim, yarın başlamayı düşünüyorum sizce izlenir mi? Sömestir tatilinde olduğum için günde tamamen boşum, günde 15 bölüm izlemeye çalışacağım sıkar mı?
İlk 2 sezon su gibi akıp gidiyor, izlemeni tavsiye ederim.
Lulz
Uzman
Bölümlerini ard arda izlediğim ender dizilerden.Neredeyse tüm popüler yabancı dizileri izlemiş biri olarak hiç Prison Break izlemedim, yarın başlamayı düşünüyorum sizce izlenir mi? Sömestr tatilinde olduğum için günde tamamen boşum, günde 15 bölüm izlemeye çalışacağım sıkar mı?
Tabi 11 sene oldu.
- Makaleler
- 3
Şans vermeye değer. Zaten Pilot izlendiğinde sarıyor. İnsanlar 3 ve 4. sezonları pek sevmiyor. Diğerlerinden daha ayrı bir tarzı var.
Tabii herkes deneyimlediği şekilde seviyor. 5. sezon için akşam erken yatıp sabahın köründe VPN ile Fox üzerinden canlı izlemenin keyfini diğer sezonlardan almadım.
Tabii herkes deneyimlediği şekilde seviyor. 5. sezon için akşam erken yatıp sabahın köründe VPN ile Fox üzerinden canlı izlemenin keyfini diğer sezonlardan almadım.
İlk sezon efsane hadi 2 de iyi diyelim. Ama bu kadar hızlı çöken dizi de zor bulunur maalesef. Yakın zamanda ilk sezonu yeniden izledim. Bir dizinin tekrar kendini izletmesi kolay olmasa gerek.
Aklınla 1000 yaşa!Şans vermeye değer. Zaten Pilot izlendiğinde sarıyor. İnsanlar 3 ve 4. sezonları pek sevmiyor. Diğerlerinden daha ayrı bir tarzı var.