Detaylar
Kim cevapladı?Sorun pek de monitörde değil gibi. Monitör çalışıyor ama kasa sinyal vermiyor.
TV'ye bağlayınca görüntü geliyor ama hocam.Sorun pek de monitörde değil gibi. Monitör çalışıyor ama kasa sinyal vermiyor.
- Makaleler
- 1
Ne oluyorsa senin başına geliyor.
Sigortayı kapatıp prizi yeniden montajlamayı dene bari, işe girişmeden önce elektrik tornavidası ile prizi kontrol etmeyi unutma.
Sonra kasayı, kabloyu, portları kontrol edersin.
Prizde topraklama olmadığı için aygıtı elektriklenen, bozulanlar vardı, belki benzeri durumdur.
Sigortayı kapatıp prizi yeniden montajlamayı dene bari, işe girişmeden önce elektrik tornavidası ile prizi kontrol etmeyi unutma.
Prizde topraklama olmadığı için aygıtı elektriklenen, bozulanlar vardı, belki benzeri durumdur.
Senin ablan vardı ve onun da ayrı bir sistemi vardı sanırım.
Monitörü ablanın sistemine bağlayıp deneyebilir misin? Ama hem monitör hem de sistemin kendisi şu ankinden farklı prizlere takılı olsun.
Monitörü ablanın sistemine bağlayıp deneyebilir misin? Ama hem monitör hem de sistemin kendisi şu ankinden farklı prizlere takılı olsun.
Denedim olmadı ablamın monitörü bende çalışıyor benim monitör onda çalışmıyor. VGA girişi ile deneyeyim dedim de kabloyu bulamadım.Senin ablan vardı ve onun da ayrı bir sistemi vardı sanırım.
Monitörü ablanın sistemine bağlayıp deneyebilir misin? Ama hem monitör hem de sistemin kendisi şu ankinden farklı prizlere takarak dener misin?
Prizi hallettim hocam.Ne oluyorsa senin başına geliyor.
Monitörü bağlayabileceğin bir laptop varsa onunla da dener misin? VGA kablosu bulursan bunların hepsini VGA ile de dene mutlaka.
Eski bir Acer Aspire var onunla denedim yine tepki vermedi.Monitörü bağlayabileceğin bir laptop varsa onunla da dener misin? VGA kablosu bulursan bunların hepsini VGA ile de dene mutlaka.
Bütün denemeleri farklı bir HDMI kablosu ile de yapabilir misin?Eski bir Acer Aspire var onunla denedim yine tepki vermedi.
Dell logosunda takılı kaldı tepki yok.Bütün denemeleri farklı bir HDMI kablosu ile de yapabilir misin?
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-